Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

AVUI comença al barri de la Seu la posada en marxa de la segona fase de la recollida selectiva mòbil al centre històric

12 Mar 2018

AVUI comença al barri de la Seu la posada en marxa de la segona fase de la recollida selectiva mòbil al centre històric

Es retiren 8 contenidors de rebuig i 1 de paper dels carrers del barri de la Seu i s’instal·laran 3 noves plataformes de recollida selectiva cada dia de 19 a 23 h

A partir d’avui es posa en marxa la segona fase de la Recollida Selectiva Mòbil del centre històric de Palma. L’ampliació comença avui al barri de la Seu i la setmana que ve, a partir de dilluns dia 19 de març, al barri de Cort.

 

Recordem que aquest sistema ja funciona des del passat mes de maig als barris de la Calatrava, el Sindicat i Monti-sion, combinat amb la recollida porta a porta per a comerços, establiments turístics, centres escolars i d’altres grans productors.

 

Avui mateix es retiren els 8 contenidors de rebuig i 1 de paper (l’única recollida selectiva que existia fins ara a aquest barri) dels carrers i places d’aquest barri, acabant així amb l’impacte d’aquests elements en el patrimoni paisatgístic i arquitectònic, tan valuós en aquesta àrea.

 

A partir d’avui vespre s’instal·laran de 19 a 23 h tres noves plataformes de recollida selectiva a:

  • Plaça de la Seu - carrer del Palau Reial
  • Carrer del Mirador
  • Carrer d’en Morei

 

Així mateix, els veïns de la zona compten ben a prop amb les plataformes ja existents a:

  • Carrer Portella
  • Plaça de Santa Eulàlia
  • Carrer del Call

 

L’equip d’educació ambiental d’EMAYA ja fa setmanes que realitza una campanya informativa per aquest barri per repartir el calendari, la informació per a la separació dels residus així com bosses de recollida selectiva i poals per a la matèria orgànica. Aquests materials es poden recollir a les taules informatives (la propera dia 14 de març a la pl de Cort, de 10 a 19 h) i també a les oficines d’EMAYA del carrer Joan Maragall, de 8:15 a 14:30 h.

 

A partir de dia 19 de març s’implantarà la Recollida Selectiva Mòbil al barri de Cort, seguida el 9 d’abril a Sant Nicolau, el 23 d’abril, la Llotja-Born i Puig de Sant Pere i el 30 d’abril, Sant Jaume.

 

A partir d’avui, nou calendari de la recollida selectiva en resposta a la demanda ciutadana

 

Coincidint amb la posada en marxa de la segona fase avui entra en vigor el nou calendari de recollida selectiva per a permetre incrementar i facilitar encara més el reciclatge. Aquesta ha estat una demanda ciutadana, recollida de les converses amb les associacions de veïns, les enquestes realitzades a 300 ciutadans, així com la conclusió del balanç realitzat pels tècnics responsables del servei.

 

D’aquesta manera les fraccions d’envasos i paper i cartó, que ara es recullen 3 dies a la setmana, passaran a partir d’avui a recollir-se 4, i el vidre passarà de recollir-se 2 dies a 3 dies setmanals. Es reduirà, en conseqüència, els dies de recollida de rebuig de 4 dies a 3.

Tornar
subir