+ A - A

En Joanet Recicles i el món dels residus

En Joanet Recicles, a través de la imaginació, de la música, de l'expressió corporal, del joc i de l'entreteniment, introduirà els infants en el món dels contenidors. Mitjançant balls i cançons, animarà els més petits i les més petites a separar correctament els residus en els contenidors de diferents colors que tenim actualment a Palma i presentarà el contenidor de matèria orgànica que s’introduirà properament a la ciutat.

Es tracta d’una activitat dissenyada per a educar en la necessitat de REDUIR, REUTILITZAR i RECICLAR que pretén fomentar en els nins i nines un sentiment cívic i de solidaritat mediambiental envers la seva ciutat i el seu entorn.

Al final de cada activitat es donarà per a cada aula un CD amb les cançons d’en Joanet Recicles i un joc de petits contenidors de tots els colors per a seguir treballant durant la resta del curs. A més, deixarem per a cada nin i nina un quadern d’activitats sobre reciclatge amb pinturetes.

Nombre màxim d'alumnes per sessió: 50.

 

Per a més informació sobre aquesta activitat podeu visitar el web www.palmaeduca.cat o contactar amb la Secció de Comunicació d'EMAYA (tel. 971 77 43 09 / comunicacio@emaya.es).

 > Escolta o descarrega les cançons d'en Joanet Recicles!