A+ a-

Nou sistema de recollida selectiva mòbil

l mes de maig comença la Recollida Selectiva Mòbil de residus al centre històric de Palma. En una primera fase s’implanta als barris del Sindicat, la Calatrava i Monti-sion.

Els contenidors convencionals s’eliminaran dels carrers i cada dia, entre les 7 de d’horabaixa i les 11 del vespre, podreu deixar els residus seleccionats en unes plataformes de recollida selectiva que s’instal·laran i es retiraran diàriament. Els vehicles que transporten les plataformes són petits i elèctrics, no fan renou ni contaminen.

Aquest nou sistema respon a la necessitat de respectar el patrimoni del centre històric. A més, incorpora la recollida de noves fraccions, com la matèria orgànica, l’oli de cuina i els bolquers.

Fer-ho bé es important per a tota la ciutat. Separar els residus i dipositar-los les hores i els dies fixats ens permetrà reciclar més i mante nir net el nostre centre històric; hi guanyaran els veïns i veïnes i tota la gent de Palma.

 


 

CALENDARI DE RECOLLIDA


  

  • Horari de 19 a 23 h Respectau l’horari de recollida
  • Dipositau l’oli en botelles de plàstic tancades
  • Recollida de trastos: dimarts de 20 a 22 h
  • Incomplir aquestes normes pot implicar sancions de fins a 750 € (Ordenança Municipal de Neteja, Rebuigs i Residus Sòlids Urbans).

 


 

Si ca teva es troba dins la primera fase de la recollida selectiva mòbil i tens algun dubte, ens trobaràs fins al 20 de maig, a aquestes ubicacions:

  • Els dimarts de 9:30 h a 13:30 h a la Plaça St. Francesc .
  • Els divendres de 16 h a 20 h a al Plaça Santa Fe.
  • Els dissabtes de 10 h a 13:30 h a la Plaça Nova de la Ferreria.

A la taula informativa t’entregarem un poal per a la recollida selectiva de matèria orgànica, 30 bosses compostables, un imant amb el calendari de la recollida així com tres bosses de reciclatge.

 


 

PUNTS D'APORTACIÓ

Te pots descarregar el calendari de recollida setmanal en aquest link