Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Missió, visió i valors

MISSIÓ VISIÓ I VALORS

Missió

Gestionar els serveis públics que es presten a la ciutadania relatius al cicle integral de l’aigua, la recollida de residus sòlids urbans i la neteja viària, garantint en cada un d’ells la màxima qualitat i eficiència, dins d’un marc de sostenibilitat.

Visió

Ser una empresa pública líder en la gestió integral de l’aigua, la recollida de residus sòlids urbans i la neteja viària, millorant cada any la satisfacció dels nostres grups d’interès i contribuir al desenvolupament sostenible.

Valors

De la gestió de la Responsabilitat Social Corporativa d’EMAYA cal destacar els valors corporatius de l’empresa, que estableixen les pautes generals d’actuació que han de ser observades per totes les persones d’EMAYA en el seu desenvolupament professional.

  • Integritat. Les persones que integram EMAYA assumim la responsabilitat d’actuar amb integritat a través d’un comportament honest, digne i ètic, que generi confiança en la nostra empresa sobre la base de la transparència en la gestió i en la comunicació que transmetem als nostres grups d’interès.
  • Innovació. EMAYA és una empresa que aposta per a la millora contínua i la innovació tecnològica.
  • Vocació de servei. Som una empresa orientada a la clientela i a la ciutadania, amb vocació d’oferir uns serveis de qualitat que garanteixin la seva satisfacció, a més d’establir-hi unes relacions honestes, sinceres, amb un tractament proper i respectuós.
  • Respecte al medi ambient. Per EMAYA són prioritaris el respecte i el compromís amb el medi ambient, minimitzant l’impacte ambiental de les nostres actuacions i contribuint a la preservació i conservació de la biodiversitat.
  • Persones. El principal actiu d’EMAYA són els seus treballadors i treballadores i, per això, s’aposta per unes relacions laborals adequades i estables, en un marc d’igualtat d’oportunitats.
subir