Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Canal Ètic

CANAL ÈTIC

 

Benvinguts al Canal Ètic d'EMAYA. Aquest canal permet recollir informació, dubtes, suggeriments o comunicacions sobre l’aplicació del Codi ètic i de conducta d'EMAYA i de la resta de normativa complementària.

L’ús del Canal Ètic d'EMAYA està subjecte a l’acceptació de les següents condicions legals:

  1. En accedir i enviar el formulari de denúncia, la persona que denuncia es compromet a actuar d’acord amb el principi de bona fe i a garantir la certesa de totes les dades que s'hi consignen. EMAYA es reserva el dret a exercir les accions legals oportunes contra qui actuï amb mala fe.
  2. EMAYA garanteix el tractament confidencial de les dades personals de la persona que denuncia. Aquesta confidencialitat només podrà no respectar-se quan, justificadament, ho requereixi la investigació dels fets denunciats.
  3. Es permet presentar denúncies de forma anònima. No obstant això, les persones que vulguin rebre informació sobre el resultat de la investigació hauran d'identificar-se (indicant les seves dades personals al formulari de denúncia) per a tenir la consideració de persones denunciants.

Gràcies per col·laborar amb nosaltres.

Formulari de comunicacions

Dades personals
Fets que es comuniquen
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable EMAYA, Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram, S.A.
Finalitat Execució i tramitació de les operacions relacionades amb els serveis contractats i la gestió de les incidències, suggeriments, queixes, reclamacions i / o sol·licituds dels serveis.
Legitimació Execució del contracte i prestació dels serveis.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web
https://www.emaya.es/política-de-privacitat/
O bé sol·licitant-la en paper a les oficines centrals al c. Joan Maragall, 3, 07006 Palma.
subir