Amb motiu de l'entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades, hem adaptat la nostra política de privacitat als requeriments del nou Reglament. Volem ser transparents sobre quines dades recopilam, com les utilitzam i els drets que teniu per a controlar les vostres dades, per la qual cosa us demanam que llegiu atentament la Política de Privacitat i la política de cookies
D'acord | Més informació

Imma Mayol Beltran

Vaig néixer l’1.02.58 a Palma.

Després de llicenciar-me en Psicologia a la Universitat de Barcelona, vaig dedicar-me durant 10 anys a la recerca, formació i assessorament a diferents institucions des de la direcció d’una consultoria, adquirint experiència professional en el camp de les drogodependències, la psicologia social i l’anàlisi institucional.

Durant 8 anys vaig ser Diputada al Parlament de Catalunya fent de portaveu de les qüestions de Política Social.

Vaig ser fins el juny del 2011 Tinenta d’alcalde de Medi Ambient, culminant així una trajectòria de 12 anys a l’ajuntament de Barcelona, durant la qual he presidit també durant 8  anys l’agència de Salut pública.

Posteriorment vaig dirigir la Fundación Esplai. Ciudadanía comprometida, fins el 2015 que vaig passar a ser la gerent d’EMAYA.

subir