Amb motiu de l'entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades, hem adaptat la nostra política de privacitat als requeriments del nou Reglament. Volem ser transparents sobre quines dades recopilam, com les utilitzam i els drets que teniu per a controlar les vostres dades, per la qual cosa us demanam que llegiu atentament la Política de Privacitat i la política de cookies
D'acord | Més informació

Tassons reutilitzables

Tassons reutilitzables en servei de préstec

#PalmaDeFesta

L’Ajuntament de Palma promou –en l’àmbit de les seves competències– les bones pràctiques en matèria de prevenció de residus mitjançant diverses mesures i accions.

L’Ordenança reguladora de l’ús cívic dels espais públics (ORUCEP), aprovada definitivament al Ple del passat 29 de novembre, estableix que a les festes populars a espais públics s’hi han d’utilitzar sempre tassons de plàstic reutilitzables o de materials biodegradables. A més, aquesta acció està inclosa al Programa local de prevenció de residus municipals de Palma, entre d’altres accions d’educació, formació i conscienciació en bones pràctiques per a prevenir residus. L’ús de tassons reutilitzables pot evitar el 80 % de les deixalles generades en un esdeveniment.

Per tal de complir la normativa i com a millora ambiental, animam les entitats ciutadanes, associacions, centres educatius, bars i altres empreses que disposin dels seus propis tassons reutilitzables personalitzats. A més d’un bon suport publicitari i creatiu, ajuden a amplificar la marca de l’establiment o entitat i el seu compromís amb unes bones pràctiques ambientals.

Per als que ara per ara no disposin d’aquests tassons propis, l’Ajuntament de Palma, a través d’EMAYA, posa a la vostra disposició un servei de préstec de tassons reutilitzables. Els podeu sol·licitar amb el formulari que trobareu en aquesta pàgina, on també s’especifiquen les condicions de la cessió.

Formulari

Formulari de sol·licitud

de prèstec de tassons reutilitzables

subir