Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Nous contenidors

Estrenam contenidors, estrenam histories

 

 

Els nous contenidors suposen una major facilitat per dipositar els fems, acomplint amb els requisits legals d’accessibilitat, faran possible la recollida selectiva de totes les fraccions i una millora estètica i de qualitat urbana. D’aquesta manera es podrà implantar el nou model de recollida fonamentat en:

  • Implantació d’illes homogènies i completes de contenidors. A cada àrea d’aportació hi haurà contenidors de tots les fraccions i seran de les mateixes característiques. Suposarà un millor servei, facilitats per a la recollida selectiva i una millora estètica.
  • Contenidors accessibles per a qualsevol persona, sigui quina sigui la seva edat o condicions físiques. Són de fàcil obertura (amb palanca per a persones amb cadira de roda i pedal de peu) i estan senyalitzats per a persones invidents.

Nous contenidors

Tots els contenidors estaran identificats amb un codi QR per identificar-los, comunicar incidències i consultar informació sobre la recollida selectiva.

Els contenidors, així mateix, estan retolats amb indicació de les fraccions i residus que s’hi ha de dipositar i els que no, i amb un missatge educatiu per conscienciar sobre la separació dels fems.

S’incorporarà de forma progressiva a finals d’any un nou contenidor per a la recollida selectiva de la matèria orgànica, una de les assignatures pendents a Palma.

Sistema de netetja

Nou sistema de netetja

Paral·lelament a la instal·lació dels nous contenidors s’implantarà un sistema de neteja diari de les àrees de contenidors, amb uns vehicles que realitzaran rutes prèvies al buidat dels contenidors.

Així mateix cada mes es netejaran per defora i cada tres mesos per dedins. Els nous contenidors tendran un programa de manteniment a càrrec d’EMAYA, per revisions i reparacions continuades, cosa inexistent fins ara.

 

Cada contenidor està rotulat amb un missatge del que aconsegueixes reciclant.      vinils contenidors

Fases de distribució

  • Durant aquest 2017 es substituiran el 80 % dels contenidors de Palma distribuïts en dues fases.
  • 1 PRIMERA FASE

    La primera fase correspon a l’Arenal, les Meravelles, Can Pastilla i la zona nord de l’eixample, entre carrer Aragó i camí de Jesús i entre les avingudes i la via de cintura.

  • 2 SEGONA FASE

    A partir del dia 11 de setembre, EMAYA comença a desplegar la segona fase de canvi de contenidors de la via pública. Aquesta segona etapa acabarà el proper mes de novembre.

  Rebuig Envasos Paper Vidre
El Pil·lari 15 11 11 11
L´Aranjassa 6 6 5 6
Sant Jordi 18 21 21 17
La Casa Blanca 4 4 4 3
Aeroport 0 0 0 0
Son Ferriol 55 37 37 36
El Coll d´en Rebassa 50 35 35 34
El Molinar / Can PEre A 52 41 41 41
Poligon de Llevant 41 26 26 26
Foners 75 42 42 42
La Soledat (Sud) 39 21 21 17
La Soledat (Nord) 8 3 3 3
Son Gotleu 44 20 20 17
Son Canals 22 11 11 11
Pere Garau 93 56 57 55

Consulta de contenidors

Descàrregues

subir