Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Distribució

Xarxa de distribució

Un cop finalitzat el tractament a les ETAPs, l’aigua potable es distribueix des dels dipòsits reguladors a totes les cases a través d’una xarxa de canonades. Es tracta de més de 1.000 km de conduccions que es monitoritzen les 24 hores del dia durant el 365 dies de l’any.

Les brigades de manteniment i reparació de xarxes de proveïment i distribució d’EMAYA s’encarreguen de resoldre en el mínim de temps possible qualsevol incidència que es produeixi a la xarxa de distribució i de fer tasques de manteniment preventiu per a evitar futures avaries.

Telecomandament

El centre de control del Telecomandament dóna servei els 365 dies de l’any, les 24 hores.

Una de les funcions més importants del centre de control de Telecomandament ubicat a Son Tugores és la de garantir el subministrament d’aigua a tota la població del terme municipal de Palma, fent servir els recursos disponibles segons unes directrius d’explotació i mantenint uns nivells òptims de l’aigua emmagatzemada als diferents depòsits reguladors que gestiona EMAYA.

S’encarrega de gestionar urgències (fuites d’aigua, ruptures de canonades) i en general de controlar el funcionament correcte de les instal·lacions i els equips que intervenen en el cicle integral de l’aigua: des de la seva captació en origen, fins al subministrament a la xarxa de distribució.

Des del centre de control del Telecomandament també es controlen les 52 estacions d’impulsió d’aigua fins a les depuradores.

 

subir