Amb motiu de l'entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades, hem adaptat la nostra política de privacitat als requeriments del nou Reglament. Volem ser transparents sobre quines dades recopilam, com les utilitzam i els drets que teniu per a controlar les vostres dades, per la qual cosa us demanam que llegiu atentament la Política de Privacitat i la política de cookies
D'acord | Més informació

Font de Mestre Pere

La font natural de Mestre Pere

Es tracta d’una font de descàrrega estacional que gairebé no té cabal a l’estiu i però en té d’aprofitable durant la primavera. Una gran síquia recull les aigües i les condueix als Safareigs de na Sardana.

Avui dia aporta una mitjana anual d’un 15 % del volum total aportat per les fonts.

La Font de Mestre Pere està a l’oest de la carretera de Palma a Sóller, en el punt de confluència dels termes municipals de Palma, Bunyola i Valldemossa. La font pertany històricament a la possessió de Son Bibiloni, abans a mans dels frares cartoixos de Valldemossa.

Visita a la planta potabilitzadora Son Tugores i fonts naturals

Amb l'objectiu de treballar per a la difusió dels valors mediambientals i sostenibles del nostre entorn i ajudar a crear consciència i sensibilització entre els ciutadans, EMAYA organitza visites guiades a les seves instal·lacions per donar a conèixer a grans i petits el cicle integral de l'aigua, el seu procés de captació i tractament, així com la depuració de les aigües residuals i els usos de la regeneració de l'aigua.

subir