Amb motiu de l'entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades, hem adaptat la nostra política de privacitat als requeriments del nou Reglament. Volem ser transparents sobre quines dades recopilam, com les utilitzam i els drets que teniu per a controlar les vostres dades, per la qual cosa us demanam que llegiu atentament la Política de Privacitat i la política de cookies
D'acord | Més informació

Alta a l'e-Factura

Gestions del servei d'aigua

Atenció a la ciutadania

Alta a l'e-Factura

A EMAYA hem posat en marxa el servei d’e-Factura per a tots els contractes, un servei que permet accedir i gestionar d'una manera més àgil, còmoda i ecològica les factures.

T’enviam per correu electrònic les factures, sense cost addicional, perquè puguis descarregar-les còmodament en un sol clic des de qualsevol ordinador, smartphone o tauleta amb connexió a Internet, i garantint la confidencialitat que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Així, a més, reduint el consum de paper contribuïm a fer de Palma una ciutat més eficient, neta i sostenible.

Si tens un contracte amb EMAYA i no estàs rebent les factures al correu electrònic, probablement és perquè no tenim informada cap adreça de correu electrònic. Ens la pots fer comunicar per telèfon o a través de l’oficina virtual.

On pots fer aquest tràmit?

Encara no tens accés a l'oficina virtual? Registra-t'hi

subir