Amb motiu de l'entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades, hem adaptat la nostra política de privacitat als requeriments del nou Reglament. Volem ser transparents sobre quines dades recopilam, com les utilitzam i els drets que teniu per a controlar les vostres dades, per la qual cosa us demanam que llegiu atentament la Política de Privacitat i la política de cookies
D'acord | Més informació

Altres tràmits

Atenció a la ciutadania

Sol·licitud de presa d'imatges a les instal·lacions d'EMAYA

A través d'aquest tràmit podreu sol·licitar permís per a fer preses d’imatges (tant de fotografia com de vídeo) a les instal·lacions d'EMAYA. La sol·licitud s’haurà de fer com a mínim 15 dies abans de la data prevista per a la presa d’imatges.

Podeu consultar les normes de visita aquí.

 

Instruccions

  • Per a tramitar la sol·licitud, necessitam que empleneu totes les dades del formulari que trobareu a continuació.
  • Una vegada enviat el formulari amb les dades, ens posarem en contacte amb vosaltres i, si la visita és acceptada, us n’enviarem la factura per correu electrònic amb les dades perquè feu la transferència bancària.
  • Quan s'hagi fet efectiva, haureu d'enviar justificant de la transferència a: facturacion@emaya.es i us enviarem la confirmació.

 

Tarifes* 

Horari De dilluns a divendres Dissabtes Diumenges

Mitja jornada

(de 8 a 13 h)

317,78 € 476,65 € 635,53 €

Jornada completa

(de 8 a 18 h)

638,57 € 958,36 € 1277,14 €

*A aquestes tarifes s'afegiran: despeses de desplaçament (d'anada i tornada des del lloc de feina fins a l'embassament, dues hores en total que se sumaran al nombre d'hores a facturar), despeses generals (13 %) i l'IVA.

*Si es sobrepassa l'hora de sortida (18.00 h) es facturarà mitja jornada addicional.

 

Formulari de sol·licitud de presa d'imatges a les instal·lacions d'EMAYA:

Sol·licitant
Presa d'imatges
Persones i normes
Finalitat de les imatges
Mitjans de difusió
Altres
subir