Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA instal·la una nova font d’aigua filtrada a Son Moix

31 Mai 2023

EMAYA instal·la una nova font d’aigua filtrada a Son Moix

La incorporació de la primera font d’aigua a una instal·lació de l’IME pretén fomentar el consum de l’aigua del grifó, reduir el consum de plàstic i facilitar la hidratació dels esportistes durant l’exercici

EMAYA ha instal·lat una nova font d’aigua potable filtrada a la façana del Palau Municipal d’Esports Son Moix. D’aquesta manera Palma compta ja amb 53 d’aquestes fonts distribuïdes per diferents indrets de la ciutat.

La incorporació d’aquesta primera font d’aigua a una instal·lació de l’IME pretén fomentar el consum de l’aigua del grifó, reduir el consum de plàstic i facilitar la hidratació dels esportistes durant l’exercici.

La instal·lació compta amb un sistema de filtratge similar als dispositius domèstics per tal de millorar-ne el gust, amb un filtre de carbó. Està especialment pensada per a omplir botelles i cantimplores reutilitzables i disposa d’un braç per a beure. A més, està dotada d’un sistema de proximitat pel qual no cal cap contacte físic amb el suport.

Al llarg de 2023 EMAYA té prevista la instal·lació de noves fonts a diversos carrers, places i espais públics de la ciutat, fins arribar a un total de 63 fonts.

Tornar
subir