Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Ramon Perpinyà entrega el premi especial EMAYA de la 36a edició de la Marató Fotogràfica de Palma

07 Mar 2023

Ramon Perpinyà entrega el premi especial EMAYA de la 36a edició de la Marató Fotogràfica de Palma

Han participat més de 250 persones i s'hi han pres més de 2.000 instantànies

La regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior, Clàudia Costa i el regidor de Medi Ambient i Benestar Animal i president d'EMAYA, Ramon Perpinyà, han assistit avui a l'acte de lliurament dels premis de la Marató Fotogràfica de Palma que ha tingut lloc al pati del Casal Solleric.

L'activitat, que enguany ha celebrat la seva 36a edició, s'inclou en el programa de les festes de Sant Sebastià 2023. 250 persones han participat enguany amb més de 2.000 instantànies capturades amb els seus telèfons mòbils, càmeres digitals i analògiques.

 

Per tercer any consecutiu l'Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram, EMAYA, ha col·laborat proposant als participants fer tres fotografies sobre el tema "Palma neta, una tasca compartida". L'objectiu és conscienciar a la ciutadania de la importància de col·laborar per mantenir una ciutat més neta.


Els altres temes d'enguany han estat "color", "arbres", "emocions", "sentits" i "reflexos".

 

Des d'avui i fins al pròxim 31 de març, el Casal Solleric acollirà una mostra amb prop de 200 imatges. També es projectarà un vídeo en el qual es podran veure més de 170 imatges participants del concurs.

 

A banda de l'Ajuntament de Palma i d'EMAYA, l'edició d'enguany ha comptat amb la col·laboració de Foto Ruano, el CEF Escuela de Artes AudiovisualesEscuela EDIB, Curso Fotografia Mallorca, Betacolor, Mercat de l'Olivar i Ocimax, Augusta, Rívoli i cines de Manacor.


El Jurat ha estat integrat per Pep Caparrós, Juanjo Alfonso i Pilar Negredo, organitzadora de l’esdeveniment i mestre de cerimònies de l'acte d'avui.


El Premi especial EMAYA 2023, que duia per lema, Palma neta, una tasca compartida, ha estat per a Raquel Hurtado Fiol, amb una imatge que reflecteix l’esperit de la col·laboració de la ciutadania en la recollida dels residus i la neteja de la ciutat.

Tornar
subir