Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Aquest mes de març EMAYA ha eliminat les herbes a 138.000 metres de carrers i voreres

04 Abr 2023

Aquest mes de març EMAYA ha eliminat les herbes a 138.000 metres de carrers i voreres

Un total de 8 persones han treballat aquest mes al servei de desbrossament a una dotzena de barris

Al llarg d’aquest mes de març els serveis d’eliminació d’herbes d’EMAYA han desbrossant 130.055 metres lineals de voreres i carrers, i 5.500 metres quadrats de superfície, a uns quinze barris de Palma.

Han treballat en aquest servei durant el mes de març un total de vuit persones d’EMAYA i d’una empresa del tercer sector, que ha creat 9 llocs de feina per a l’eliminació d’herbes.

D’aquesta manera, en els primers tres mesos de l’any 2023 ja s’han desbrossat un  total  de 326,5 km de voravies a tota la ciutat. Recordem que durant tot l’any 2022 es varen desbrossar més de 2.000 km a espais públics de tots els barris de Palma.

Aquest mes de març, els diversos equips de feina d’EMAYA han treballat en el desbrossament als llocs que prèviament els serveis detecten que són els més necessitats per la presència d’herbes. Així doncs s’ha treballat als aparcaments del carrer Gadènia, del Cap Blanc i d’Indalecio Prieto. S’ha actuat als barris de Son Serra-la Vileta, Son Roca, Son Ximelis, los Almendros-Son Pacs, Son Sardina, Son Armadans, el Secar de la Real, Son Espanyol, Establiments i el Molinar.

Es va fer una actuació específica de desbrossament a l’aparcament del carrer del Gremi dels Hortolans on s’ha d’instal·lar la “Feria de Abril”.

Tornar
subir