Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

L’Ajuntament, EMAYA i SMAP col·laboren aquest dissabte dia 3 de juny a la Diada del Medi Ambient de Blanquerna

01 Jun 2023

L’Ajuntament, EMAYA i SMAP col·laboren aquest dissabte dia 3 de juny a la Diada del Medi Ambient de Blanquerna

La Diada, organitzada per l’Associació de Veïns de Santa Pagesa, se celebra al carrer de Blanquerna i la plaça de París, on hi haurà paradetes de més de 40 entitats i activitats entre les 10 del matí i les 8 del vespre

Aquest dissabte dia 3 de juny torna la Diada del Medi Ambient del carrer de Blanquerna que organitza l’Associació de veïnats Santa Pagesa, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, establert per les Nacions Unides (dia 5 de juny). L’Ajuntament de Palma, EMAYA i SMAP col·laboren aquest acte, en tasques organitzatives, de difusió, aparcament per als participants, etc. Així mateix, hi haurà paradetes informatives i activitats d’EMAYA.

Aquesta és la novena edició de la Diada, una activitat ja consolidada al calendari d’esdeveniments de la ciutat, que compta amb molt bona acollida pels veïns i molta participació de tota la ciutat. Les paradetes, activitats i actuacions estaran totes ubicades al carrer de Blanquerna, entre els carrers del Pare Bartomeu Pou i la plaça de Paris (inclosa) i la plaça de Santa Pagesa, entre les 10 del matí i les 8 del vespre.

Hi haurà el tradicional Mercadet de segona mà organitzat per l’AV de Santa Pagesa, recollida de petits electrodomèstics a càrrec de la Fundació Deixalles, prova d’Ecotxe, actuació de xeremiers, tallers de Greenpeace, el Consell de Mallorca, mostra d’entitats, etc.

A la taula informativa d’EMAYA hi haurà jocs i tallers sobre el reciclatge, distribució d’informació sobre la recollida selectiva i l’actuació de “Tomeu Granera”, amb jocs i cançons educatives per a tota la família.

L’Ajuntament de Palma agraeix a l’AV de Santa Pagesa la seva feina d’organització, que aconsegueix ajuntar al carrer de Blanquerna més de 40 entitats ambientals, veïnals, institucions, artesans, empreses..., així com activitats molts diverses per a donar a conèixer multitud de temes relacionats amb el medi ambient i bones pràctiques ambientals, des de tallers de reciclatge, mercat de segona mà, contes, teatre, música, etc.

Així mateix, l’Ajuntament convida la ciutadania a participar i passejar dissabte pel carrer de Blanquerna, una bona oportunitat de participar amb tota la família en activitats per aprendre sobre el medi ambient, conèixer propostes i entitats que treballen per la sostenibilitat.

Tornar
subir