Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Entre els dies 30 de novembre i 2 de desembre es realitzaran els treballs d’asfaltat per a finalitzar les obres de Jaume III

28 Nov 2022

Entre els dies 30 de novembre i 2 de desembre es realitzaran els treballs d’asfaltat per a finalitzar les obres de Jaume III

Aquesta actuació suposarà talls al carrer de Jaume III en sentit pujada i restriccions a la inserció amb el passeig de Mallorca

Els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre es realitzaran les tasques d’asfaltat que conclouen l’obra de renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram i millora del drenatge del carrer de Jaume III de Palma.

 

Es tracta de la darrera actuació d’aquesta obra que va quedar pràcticament finalitzada a finals de maig i que es va interrompre per no interferir en l’activitat comercial durant la temporada alta, tal i com s’havia acordat amb els comerciants.

 

Posteriorment, entre els dies 2 i 24 de novembre es realitzaren els darrers treballs puntuals per a la posada en servei de la xarxa d’aigua potable a Jaume III: 2 escomeses a la voravia de Jaume III, 4 embornals de recollida d’aigües pluvials a la plaça de Joan Carles I.

 

Ara, durant aquests 3 dies, es procedirà a la pavimentació del carrer que posa fi a l’obra. Aquesta actuació implica el tall del carrer de Jaume III en sentit ascendent i restriccions en les interseccions.

 

Aquestes obres varen començar el passat 25 de gener i han suposat la substitució de 300 metres de clavegueram i 200 de conduccions d’aigua potable, per tal de millorar el servei, evitar fuites i avaries.

 

Així mateix l’actuació suposa també la renovació dels embornals d’aquesta zona per facilitar el drenatge de l’aigua de pluja i evitar inundacions freqüents a la zona de la plaça del Rei Joan Carles I i del passeig del Born.

 

L’execució d’aquest projecte ha suposat una inversió de 244.500 € i la creació de 8 llocs de feina directes a l’obra.

Tornar
subir