Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA incorpora 3 nous vehicles per a incrementar la neteja amb aigua

28 Set 2022

EMAYA incorpora 3 nous vehicles per a incrementar la neteja amb aigua

Aquest nou servei es farà en horari nocturn a les voravies dels principals carrers de l’eixample de Palma

Aquesta matinada EMAYA ha posat en marxa un nou servei de neteja amb aigua, amb la incorporació de 3 nous vehicles dotats de sistemes d’aplicació d’aigua a pressió, que treballaran als carrers de l’eixampla en horari nocturn.

 

La neteja amb aigua d’aquest servei es realitza a sobre la voravia. Per això es disposa de maquinària de les mesures adequades per treballar-hi. Es realitza a carrers d’elevat ús i freqüentació, així com amb amplada de la voravia que permet aquesta neteja amb aigua mecànica. Es treballa en horari nocturn perquè sigui més eficient i no destorbar el pas de la ciutadania.

 

Aquest servei es va iniciar ahir amb dues màquines, en el torn de vespre, entre les 23 h i les 5 h, als carrers del General Ricardo Ortega, Manuel Azaña, Foners, Joan Alcover, Pérez Galdós i Joan Maragall.

 

A partir d’ara es realitzarà aquest servei cada vespre de dilluns a divendres, als principals carrers de l’eixample, tota la zona compresa entre les avingudes i la via de cintura, a més de l’avinguda de Gabriel Roca. Això inclou carrers a la zona de Ponent com per exemple, Marquès de la Sènia, part d’Andrea Doria, avinguda d’Argentina, plaça del Progrés, Compte de Barcelona, Joan Crespí, Dragonera, Llibertat, plaça Madrid, carrer de San Ferran, Ramón y Cajal, Balanguera, etc. 

 

Als sectors de l’eixample nord el servei s’aplicarà a carrers com per exemple General Riera, Antoni Marquès, carrer de Jesús, Blanquerna, Francesc Suau, places de Santa Pagesa, París, Fleming, Cardenal Reig..., al parc de les Estacions, Eusebi Estada, Marquès de la Fontsanta, Balmes, Arquitecte Bennàsar, Arxiduc Lluís Salvador, 31 de desembre, Jacint Verdaguer, Antoni Frontera, Jafuda Cresques, Julià Álvarez, etc.

 

Pel que fa a la zona de llevant, s’inclouen tots els carrers principals com Pérez Galdós, Joan Alcover, General Ricardo Ortega, Manuel Azaña, Manacor, Nuredunna, places de les columnes, Pere Garau, Miquel Dolç..., carrers de Francesc Pi i Maragall, Adrià Ferran, Indalecio Prieto, Josep Darder, Reis Catòlics, Caracas, Puerto Rico, Mèxic, Bogotà, etc.

 

Es treballarà sempre als trams dels carrers on l’amplada de la voravia i els possibles obstacles permetin el pas d’aquestes màquines. Als altres punts s’aplicaran altres sistemes o maquinàries de neteja.

Tornar
subir