Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Es talla la circulació d’un tram del carrer del General Ricardo Ortega per la construcció d’una arqueta del col·lector

28 Feb 2022

Es talla la circulació d’un tram del carrer del General Ricardo Ortega per la construcció d’una arqueta del col·lector

El tall afecta el tram entre el carrer de Joan Alcover i de Sant Novici, entre els dies 2 de març i 6 de maig. Es tracta d’una de les darreres actuacions de l’obra del col·lector, després de finalitzar l’excavació el 26 de gener

EMAYA anuncia el tall puntual del trànsit al carrer del General Ricardo Ortega per obres relacionades amb la construcció del col·lector interceptor que recollirà les aigües pluvials i residuals per evitar vessaments a la mar.

La interrupció del trànsit afectarà el tram entre el carrer de Joan Alcover i el de Sant Novici, entre els dies 2 de març i 6 de maig.

L’actuació que s’ha de realitzar és la construcció d’una arqueta per a tasques d’inspecció i manteniment del col·lector. Aquesta instal·lació s’ubica a sobre del propi col·lector, fet pel qual les obres requereixen el tall del trànsit.

Recordem que el col·lector és una infraestructura de més de 3 km, des de l’avinguda de Gabriel Alomar fins a l’EDAR 2 en el Coll d’en Rabassa. En el seu primer tram de 716 metres entre aquesta avinguda i el carrer de Caracas, transcorre per davall del carrer del General Ricardo Ortega.

 

Evitar els vessaments a la mar 

La construcció del col·lector forma part del projecte conjunt de col·lector interceptor i dipòsit de tempesta, unes infraestructures destinades a recollir, conduir i emmagatzemar aigües residuals i pluvials per a depurar-les i evitar vessaments a la badia de Palma en casos de pluges. Ambdues infraestructures permetran reduir en un 90 % els tancaments de les platges de Can Pere Antoni i de Ciutat Jardí.

Les obres tenen un pressupost global de més de 27 milions d’euros i generen una mitjana de 40 llocs de feina directes. El finançament l’aporta la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears a través del cànon de sanejament.

Tornar
subir