Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA reorganitza els serveis de neteja per fer front a l’acumulació de pol·len a molts carrers de Palma

26 Abr 2022

EMAYA reorganitza els serveis de neteja per fer front a l’acumulació de pol·len a molts carrers de Palma

Així mateix s’està realitzant una actuació especial al litoral per retirar l’arena acumulada al passeig i la calçada

EMAYA ha reestructurat els seus serveis de neteja d'aquesta setmana perquè les condicions meteorològiques han coincidit amb l'explosió de pol·len, fent que el vent hagi originat importants acumulacions al carrer, i l’estat de la mar ha generat acumulacions d'arena al litoral de la ciutat.

Així, l'empresa pública està eliminant el pol·len acumulat per acció del vent a molts carrers de la ciutat. S’han destinat recursos de neteja a aquesta actuació, en torn de matí i capvespre.

L’eliminació de pol·len es realitza amb les màquines agranadores, combinades amb les bufadores que ajuden a recollir-lo. Aquests dies les màquines agranadores s’han destinat a aquest tasca, per tota la ciutat, especialment les barriades de l’eixample més afectades per l’acumulació de pol·len.

Per altra banda, el vent de llebeig i ponent i les fortes onades del cap de setmana varen produir l’acumulació d’arena al passeig i a la calçada de la primera línia de Can Pere Antoni, el Portitxol, el Molinar i Ciutat Jardí. EMAYA ha destinat una mini pala i diversos operaris a realitzar aquesta tasca. L’arena que es retira de la calçada es retorna a la vorera de la mar.

Tornar
subir