Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Conclouen les Jornades Tècniques de Medi Ambient d’ANEPMA amb un balanç molt positiu de més de 400 assistents, 40 ponents i 30 expositors

24 Nov 2022

Conclouen les Jornades Tècniques de Medi Ambient d’ANEPMA amb un balanç molt positiu de més de 400 assistents, 40 ponents i 30 expositors

S’han lliurat els premis anuals, entre ells el Premi Extraordinari a Cristina Narbona i un reconeixement especial a Ramon Perpinyà en agraïment per la celebració de les Jornades a Palma

L’Associació Nacional d’Empreses Públiques de Medi Ambient, ANEPMA, ha celebrat avui migdia la cloenda de les XXIX Jornades Tècniques de Medi Ambient, al Palau de Congressos de Palma.

 

Les jornades s’han celebrat els dies 22, 23 i 24 de novembre, amb més de 400 assistents d’empreses públiques, administracions i empreses privades de tot l’Estat. Han intervingut uns 40 ponents a les diverses conferències i taules redones i l’exposició de maquinària, productes i serveis ha comptat amb una trentena d’empreses expositores.

 

Ahir vespre es va celebrar en el transcurs del Sopar de Gala l’entrega dels seus premis anuals d’ANEPMA. El premi a la categoria Administració/Empresa Pública al Sr. Rafael Arjona Jiménez, director gerent de l’empresa municipal de neteja de Màlaga durant 18 anys i president d’ANEPMA durant els anys 2012-2016.

 

En la categoria del sector privat, es va concedir l’esmentat guardó al Sr. Carmelo Aguas, director de la Delegació de FCC Medio Ambiente de Navarra-Guipúscoa, empresa en la qual porta 52 anys treballant i en la qual amb el seu treball, esforç i dedicació ha contribuït a la consolidació i creixement de la citada empresa.

 

També, amb motiu del nomenament de Sòcia d’Honor d’ANEPMA, es va entregar un reconeixement a la Sra. Pilar Vázquez Palacios, presidenta d’ANEPMA en el període 2016-2021 y que, amb la seva feina durant més de tres dècades en aquesta Associació, va contribuir en el seu desenvolupament y expansió.

 

Finalment, el Sr. Jesús Diz Pérez, president d’ANEPMA, va entregar una placa al president d’EMAYA, Sr. Ramon Perpinyà en record i agraïment de la celebració de les XXIX Jornades Tècniques  la ciutat de Palma, el qual va clausurar l’acte agraint a tots els assistents la seva presència a aquestes Jornades.

 

Així mateix, avui migdia, a l’acte de cloenda, s’ha lliurat el Premi Extraordinari ANEPMA a Cristina Narbona, que ha recollit Aina Calvo. La premiada ha enviat un missatge d’agraïment en vídeo.

Tornar
subir