Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA inicia la renovació de les papereres del litoral de Llevant i incrementa un 87% de la capacitat de recollida

22 Abr 2022

EMAYA inicia la renovació de les papereres del litoral de Llevant i incrementa un 87% de la capacitat de recollida

S’instal·laran 264 noves papereres de 120 litres entre Can Pere Antoni i la Platja de Palma

EMAYA ha iniciat la renovació de les papereres de tot el litoral de Llevant, entre Can Pere Antoni i la Platja de Palma, on s’estan instal·lant 264 noves papereres de 120 litres.

La renovació de les papereres suposa de fet tota una reorganització dels punts de recollida de residus, retirant papereres en mal estat, de capacitat reduïda i obsoletes.

Aquest canvi suposa gairebé duplicar la capacitat total de recollida, ja que amb les noves unitats es passa de 16.890 litres a 31.680 litres (un increment del 87%).

Per altra banda, a més d’incrementar la capacitat, un dels objectius de la renovació és la major uniformitat de les papereres de tota la ciutat, així com la reducció dels desbordaments. És per això que s’ha optat per un model amb coberta superior i obertura de boca restringida que no permeti el dipòsit de bosses de residus, només petits objectes. Les papereres petites i totalment obertes desapareixen, així com les que estan deteriorades i obsoletes.

Aquest mateix model de papereres és el que es va instal·lar a finals de 2021 al centre de Palma, on es varen posar 240 noves unitats també de 120 l, incrementant la capacitat de recollida en aquesta zona en un 30%. Es varen eliminar les papereres velles de 50 litres i es varen col·locar nous punts de recollida.

Tornar
subir