Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

L'Ajuntament es compromet amb ASIMA a elaborar un pla de millora de les voreres i els escocells dels polígons

22 Mar 2022

L'Ajuntament es compromet amb ASIMA a elaborar un pla de millora de les voreres i els escocells dels polígons

L’Ajuntament i ASIMA apropen postures respecte als escocells dels polígons de Son Castelló i Can Valero

El batle de Palma, Jose Hila; la regidora d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, i el president d’EMAYA, Ramon Perpinyà, s’han reunit avui amb el president d'ASIMA, Francisco Martorell, a la sala de juntes d'ASIMA amb l'objectiu de dialogar sobre l'estat dels escocells i les voreres dels polígons de Son Castelló i Can Valero. Així, el batle s'ha compromès a elaborar un pla de millora de les voreres i escocells dels polígons. Ambdues parts han acordat una reunió amb els tècnics respectius per estudiar el cas i empènyer la sortida del projecte amb l'objectiu de crear un pla d'inversions per a les voreres de forma coordinada.

 

Hila ha recordat les actuacions que l'ajuntament ha executat durant els dos darrers mandats als polígons. D'aquesta manera, es van invertir el passat mandat 2,8 milions d'euros cofinançats pels fons FEDER per renovar l'enllumenat públic de Son Castelló i Can Valero. EMAYA, per la seva part, està executant l'obra de separació de la xarxa d'aigües pluvials i el clavegueram de Son Castelló, que té un pressupost global de 14 milions d'euros, i ha engegat el servei de recollida porta a porta dels residus dels polígons. Per últim, Hila ha destacat l'eradicació de les botellades que es feien. El batle ha remarcat que "els polígons són fonamentals per a la ciutat, el nostre compromís és invertir i millorar-los".

 

Francisco Martorell ha afirmat la necessitat d'aquest projecte i de “crear un espai comercial on a la gent li vingui de gust venir caminant, farem que siguin uns polígons bonics”. No cal oblidar que els dos polígons donen feina a més de 20.000 persones de l'illa. A més del pla de millora de voreres i escocells, el president d'ASIMA i Ramón Perpinya s'han felicitat mútuament per la feina feta als dos polígons per la bona marxa del projecte de recollida porta a porta. Martorell també ha esmentat altres punts amb els representants de l'Ajuntament de Palma, com ara la possibilitat de connectar directament les línies de l'EMT de Plaça d'Espanya amb els polígons. “No està ben connectat, és un trajecte que fa molta volta i no et deixa a prop de moltes zones del polígon, no és còmode per a la gent”.

Tornar
subir