Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA ha eliminat les herbes a 2.000 km de carrers i voreres, el doble que 2021

20 Des 2022

EMAYA ha eliminat les herbes a 2.000 km de carrers i voreres, el doble que 2021

Una mitjana de 12 persones han treballat en aquest servei de desbrossament a tots els barris de Palma. Aquestes darreres setmanes s’està treballant especialment a les Zones d’Oci Caní

Ramon Perpinyà, president d’EMAYA, ha presentat avui matí el balanç del servei de desbrossament, un dels que més s’ha reforçat al llarg de 2022.

L’increment de recursos ha permès l’eliminació d’herbes a més de 2.000 km lineals de carrers, voreres i altres espais públics.

De mitjana s’ha comptat amb 12 operaris destinats diàriament a aquest servei, entre el personal propi d’EMAYA i el suport d’una empresa del tercer sector contractada per a aquesta funció, que ha creat 9 llocs de feina per a l’eliminació d’herbes.

Els diversos equips de feina han treballat a tots els barris de Palma al llarg de tot l’any, desbrossant als llocs que prèviament els serveis detecten que són els més necessitats per la presència d’herbes.

El mes de més intensitat de feina va ser el setembre, amb 309.000 metres lineals desbrossats, quan la mitjana mensual és de 165.000 metres.

Actualment, aquestes darreres setmanes, el treball s’està centrant en el desbrossament de les 16 zones d’oci caní: Son Dameto, Sagrat Cor, La Ribera, Joan Gris, sa Riera, carrer de l’Orquídia, Son Parera, carrer de Miquel Fleta, parc Krekovic, es Carnatge, Son Puig, La Femu, Pedro Poveda, Joan Coll, Son Real i Mas Crespo.

Altres actuacions destacades s’han realitzat també a les neteges periòdiques de Son Gotleu i el Camp Redó, on a més de realitzar la retirada de residus voluminosos acumulats, s’eliminen les herbes dels espais d’ús comunitari.

Així mateix el mes passat es va realitzar el desbrossament del solar de Son Güells afectat pels abocaments, prèvia a la neteja i retirada de residus que s’està realitzant en aquest punt.

Baixen un 36% les queixes i sol·licituds des de 2019

Com a resultat d’aquest reforç del servei d’eliminació d’herbes, les queixes i sol·licituds en relació a aquesta qüestió s’han reduït un 36 % en relació a 2019 (any previ a la pandèmia), passant de 455 a 290. El 2020 varen ser 381 i el 2021 un total de 252 sol·licituds d’eliminació d’herbes.

Tornar
subir