Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Aquest mes de juliol EMAYA ha eliminat les herbes a 130.000 metres de carrers i voreres

18 Ago 2022

Aquest mes de juliol EMAYA ha eliminat les herbes a 130.000 metres de carrers i voreres

Un total de 12 persones han treballat aquest mes al servei de desbrossament a una quinzena de barris

Al llarg del mes de juliol els serveis d’eliminació d’herbes d’EMAYA han desbrossant 130.000 metres lineals de voreres i carrers a uns quinze barris de Palma.

Això suposa que des dels inicis de 2022 fins al dia 31 de juliol s’ha actuat en l’eliminació de les herbes a un total de 1.120.000 metres lineals de carrers, voreres, places, aparcaments i altres espais públics, més de 1.000 km.

Han treballat en aquest servei durant el mes de juliol un total de dotze persones d’EMAYA i d’una empresa del tercer sector. Des de juliol de 2021 EMAYA compta amb el suport d’una empresa del tercer sector, que ha creat 9 llocs de feina per a l’eliminació d’herbes.

Els diversos equips de feina d’EMAYA han treballat en el desbrossament als llocs que prèviament els serveis detecten que són els més necessitats per la presència d’herbes. Així doncs, aquest mes s’ha treballat a Son Sardina, el Rafal Vell, Son Moix Negre, les escales del carrer de Lanuza al Terreno...; al centre s’ha treballat a Dalt Murada, ronda de Migjorn, plaça de Sant Jeroni, carrer de Can Troncoso i plaça de San Francesc. També s’ha actuat a Cala Major, Sant Agustí, el Camp Redó, Son Gotleu, Nou Llevant, la Soledat Sud, la Vileta, Son Cladera, Son Armadans, s’ha iniciat la neteja a Son Banya, etc.

Durant el mes d’agost s’està treballant i està previst continuar amb actuacions de desbrossament al pàrquing d’Ocimax, el Rafal Nou, Son Malferit, Estadi Balear, Establiments, Son Espanyol, el Secar de la Real, el Jonquet, el Terreno, Son Dureta, sa Teulera... i altres punts on es consideri prioritari per la proliferació d’herbes.

Tornar
subir