Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA, Policial Local, Ajuntament i Guàrdia Civil es reuneixen per frenar els enderrocs il·legals

15 Jul 2022

EMAYA, Policial Local, Ajuntament i Guàrdia Civil es reuneixen per frenar els enderrocs il·legals

L'objectiu de la trobada és crear una mesa de treball per abordar els delictes mediambientals, entre ells, els enderrocs il·legals

El gerent d’EMAYA, Manuel Menéndez i tècnics de Qualitat Urbana han participat en una trobada interadministrativa amb l’objectiu de fomentar la col·laboració en matèria de delictes mediambientals, posant especial èmfasi en el seguiment dels enderrocs il·legals.

Per part de Seguretat Ciutadana de Palma, han participat el cap de la Policia Local, José Luis Carque, i el major José Antonio Bravo, a càrrec de la Unitat Contra Delictes Mediambientals de la Policia Local (Patrulla Verda) i efectius del Grup d'Investigació i Seguiment de Denúncies (GISD). De part de l'Institut Armat, ha participat en aquesta trobada, el tinent del Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil, entre altres.

Tal com s'ha explicat per part del cap de la Policia Local, José Luis Carque, l'objectiu de la trobada és establir les bases per a la creació d'una mesa de treball interdepartamental i interadministrativa per abordar els delictes mediambientals, fent especial èmfasi en els abocaments il·legals que es puguin realitzar al terme municipal.

D'altra banda, Policia Local i Guàrdia Civil també s'han reunit per a millorar els protocols d'actuació conjunta en matèria de delictes relacionats amb el maltractament animal. La finalitat és estrènyer els llaços de col·laboració entre tots dos cossos de seguretat i poder fer un tractament integral en aquest tipus de matèria.

Així mateix, la Policia Local ha recordat que l'abandonament d'obstacles a la carretera es pot considerar com a delictes contra la seguretat del trànsit que poden comportar penes de presó de fins a dos anys.

Tornar
subir