Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA ha executat la pavimentació definitiva de 36.000 m2 a 33 carrers de Palma on s’havien fet obres de renovació de la xarxa d’aigua

14 Jul 2022

EMAYA ha executat la pavimentació definitiva de 36.000 m2 a 33 carrers de Palma on s’havien fet obres de renovació de la xarxa d’aigua

L’actuació més important s’ha realitzat entre maig i juny al barri del Terreno, on s’han pavimentat gairebé 14.000 m2 de calçada

EMAYA ha executat la pavimentació definitiva de 36.000 m2 a 33 carrers de Palma, substituint l’acabat provisional posterior a les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable o de clavegueram. Aquestes obres varen començar el passat dia 20 d’abril i ara ja s’ha executat més del 90% de les obres de pavimentació definitiva, essent l’actuació del Terreno la més important, amb la pavimentació de 14.000 m2.

 

El projecte complet contempla la renovació del paviment a 36.000 metres quadrats de 33 carrers de Palma, a les barriades del Molinar, Marquès de la Fontsanta (avinguda d’Alexandre Rosselló), la Missió, el Fortí, Santa Catalina, Son Armadans, Son Dureta, la Bonanova, Sant Agustí, el Terreno, Portopí i les Meravelles.

 

En conjunt ha suposat una inversió de 436.950 € i la creació de 10 llocs de feina directes a les obres.

 

La pavimentació definitiva s’ha realitzat ara perquè, quan finalitza una obra de renovació de xarxa d’aigua potable o de clavegueram, es realitza una pavimentació provisional. Per a una major eficiència en la intervenció, posteriorment es realitza una actuació conjunta de pavimentació a diversos punts de tota la ciutat. Aquestes obres suposen una millora important, ja que es substitueix de forma definitiva un paviment provisional, amb irregularitats i una gran diversitat d’acabats i estats de conservació, per una pavimentació definitiva i homogènia.

 

Les obres començaren el passat dia 20 d’abril al carrer d’Andrea Doria i de Veneçuela, on es pavimentaren un total de 2.850 m2.

 

A continuació es va actuar a Son Armadans, on es realitzà una de les actuacions de major envergadura, ja que es pavimentaren més de 9.500 m2 dels carrers de Son Armadans, de Almirall Cervera, de Josep Boria, de Camilo José Cela i de Méndez Núñez.

 

L’acció més destacada es va realitzar al barri del Terreno, on, entre els dies 1-20 de maig, 8-13 i 20-23 de juny, es va renovar el paviment de 13.825 m2 als carrers de Josep Villalonga, Dos de Maig, de Santa Rita, d’Enric Fajarnés, de la Salut, de Lleó, de Lanuza, Robert Graves i de Bartomeu Pons i Coll. En aquesta barriada de carrers estrets l’obra es realitzà per fases per a reduir al mínim les molèsties.

 

Durant els darrers dies del mes de juny es varen pavimentar també els carrers del Paradís, a Sant Agustí, de Portopí, de Bernareggi, d’Antich, i ja a principi de juliol, els carrers de Goethe i de Damas Calvet.

 

La setmana passada, entre els dies 6 i 7 de juliol es renovaren gairebé 500 m2 de paviment d’un tram de l’avinguda d’Alexandre Rosselló (entre els carrers del Bisbe Maura i del Marquès de la Fontsanta). A continuació es va treballar al carrer de Joan Nicolau i Barceló del Molinar, amb un total de 1.140 m2.

 

Ara resta pendent la pavimentació dels carrers dels Horts, de la Posada de la Real i de les Tereses (al barri de la Missió, amb un total de 1.650 m2 a pavimentar), prevista per a la darrera setmana de juliol.

 

D’aquesta forma es finalitzaria aquest projecte, a excepció de la intervenció al carrer de la Mar Bàltica, de les Meravelles, on s’han de pavimentar 850 m2, que es realitzarà el mes d’octubre, una vegada finalitzada la temporada turística alta.

 

Tornar
subir