Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA i l’Ajuntament reten homenatge als 57 treballadors i treballadores que l’any 2022 han complit 25 anys a l'empresa o s’han jubilat

11 Nov 2022

EMAYA i l’Ajuntament reten homenatge als 57 treballadors i treballadores que l’any 2022 han complit 25 anys a l'empresa o s’han jubilat

El batle de Palma, José Hila i Ramon Perpinyà, president d’EMAYA, han agraït la dedicació d’aquestes persones a serveis públics tan essencials per a la ciutat com la neteja, la recollida de residus, l’abastiment d’aigua o el sanejament. Hila: “Vull agrair la feina feta i posar en valor la tasca de tot el personal d’EMAYA al servei de la ciutat”

Avui matí ha tengut lloc l’acte d’homenatge als treballadors i treballadores jubilats, que han causat baixa per invalidesa o que compleixen 25 anys a EMAYA, amb la presència del batle de Palma, José Hila, el president de l’empresa pública, Ramon Perpinyà i membres de la direcció de la companyia.

Es tracta de 57 persones, 22 de l’àrea del Cicle de l’Aigua i 35 de Qualitat Urbana, dels quals 27 s’han jubilat o han causat baixa i 30 han complit 25 anys a l’empresa. Amb aquest acte es fa un reconeixement a la seva tasca essencial de la neteja de la ciutat, la recollida dels residus, l’abastiment d’aigua i el sanejament, serveis essencials per a la ciutadania.

En aquest sentit, José Hila, batle de Palma, ha dedicat unes paraules d’agraïment i reconeixement. “Vull expressar-vos les més sinceres paraules d’agraïment per la vostra tasca. També vull fer un reconeixement públic als serveis prestats, tota una trajectòria professional treballant en benefici de la ciutadania de Palma. I, en aquells i aquelles que feu 25 anys a l’empresa, encoratjar-vos a seguir fent feina per millorar el dia a dia de Palma i per a què Palma funcioni”, en paraules d’Hila.

Així mateix, Ramon Perpinyà ha intervingut per agrair la dedicació d’aquestes persones durant tants d’anys a l’empresa pública al servei de la ciutat. Durant l'acte s’ha fet entrega d'una placa commemorativa a cada una de les persones com a reconeixement a la seva dedicació al llarg d'aquests anys al servei públic de la ciutat i a la ciutadania.

Tornar
subir