Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA retira 8,2 tones de residus en una actuació de neteja especial als patis del Camp Redó

08 Jun 2022

EMAYA retira 8,2 tones de residus en una actuació de neteja especial als patis del Camp Redó

Durant 3 dies han treballat 10 operaris i operàries retirant tot tipus de residus i eliminant les herbes

EMAYA ha realitzat una actuació especial de neteja als patis interiors d’edificis de la barriada del Camp Redó, a la zona dels carrers de l’Infant Pagà i de Joan d’Àustria, entre el carrer de Cotlliure i del General Riera. Es tracta de patis privats, de les comunitats de propietaris, però d’ús públic.

 

Tal i com ha indicat Ramon Perpinyà, president d’EMAYA, la neteja de la ciutat és una prioritat per a aquest Ajuntament, i molt especialment “volem que tots els barris tenguin uns serveis de neteja de qualitat i amb la freqüència que requereixen”.

 

Durant tres dies, un total de 10 operaris i operàries de neteja de l’empresa municipal han netejat aquests patis i han retirat 8,2 tones de residus, dels quals 6 tones són voluminosos (mobles, restes de construcció, fustes, etc.).

 

A més de la neteja dels patis i la retirada de residus, també s’ha desbrossat la zona, eliminant les herbes d’aquests patis interiors.

 

Aquesta actuació és una de les neteges intensives que EMAYA realitza en aquests patis cada tres mesos. Així mateix, es retiren residus voluminosos mensualment, es fa neteja mecànica amb aigua als carrers dels voltants cada setmana i s’ha incrementat la dotació dels serveis d’agranat manual diari.

Tornar
subir