Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Aquest mes de gener EMAYA ha eliminat les herbes de 121.000 m de carrers i voreres de 20 barris de Palma

07 Feb 2022

Aquest mes de gener EMAYA ha eliminat les herbes de 121.000 m de carrers i voreres de 20 barris de Palma

Un total de 11 persones han treballat aquest mes, d’EMAYA i d’una empresa del tercer sector, al servei de desbrossament

Al llarg del mes de gener els serveis d’eliminació d’herbes d’EMAYA han desbrossat 21.000 m lineals de voreres, carrers, parcs i places de 20 barris de Palma. Han treballat en aquest servei un total d’onze persones d’EMAYA i d’una empresa del tercer sector contractada per reforçar l’eliminació d’herbes.

Els diversos equips de feina d’EMAYA han treballat durant tot el mes en l’eliminació d’herbes als llocs més necessitats. Concretament des dels inicis de 2021 s’han realitzat tasques de desbrossament a carrer de Jesús, el carrer Andreu Torrens, diversos carres de Son Malferit, del Pil·larí, el Fortí, el Rafal Nou i el Rafal Vell, Estadi Balear, Son Peretó, Son Roca i el Camp Redó. Així mateix s’ha treballat al parc de la Mar i ses Voltes.

Així mateix, des del passat mes de juliol EMAYA compta amb el suport d’una empresa del tercer sector, que ha creat 7 llocs de feina per a l’eliminació d’herbes. Ha estat treballant a Gènova, Cala Major, Sant Agustí, Son Armadans, Son Espanyolet, Son Dureta, sa Teulera, el Coll d’en Rabassa i les Meravelles.

Totes aquestes zones suposen l’eliminació d’herbes a 121.000 m lineals de carrers, places i parcs per part del personal d’EMAYA i de l’empresa del tercer sector. Les tasques han continuat una vegada començat el mes de febrer entre altres punts per Nou Llevant (imatges adjuntes).

Tornar
subir