Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

A partir de dia 9 EMAYA inicia la renovació del paviment al Terreno i Son Armadans

06 Mai 2022

A partir de dia 9 EMAYA inicia la renovació del paviment al Terreno i Son Armadans

Es substitueix l’acabat provisional per la pavimentació definitiva als punts on s’ha renovat la xarxa d’aigua potable o el clavegueram

EMAYA inicia a partir de dilluns dia 9 de maig, les obres de pavimentació definitiva a diverses ubicacions de les barriades del Terreno i Son Armadans on s’havien realitzat obres de renovació de la xarxa d’aigua potable i de sanejament.

 

Les obres poden suposar diversos canvis en la circulació dels vehicles, tall de carrers i desviament del trànsit. Des d’EMAYA es prendran totes les mesures per reduir al mínim les molèsties a la ciutadania, realitzant les obres per fases, reduint al mínim el temps dels talls i informant dels canvis i restriccions.

 

L’actuació més destacada es realitza al barri del Terreno; suposarà renovar el paviment de 12.325 m2 a diversos carrers com els de Josep Villalonga, Dos de Maig, Santa Rita, Enric Fajarnés, de la Salut, Lleó, Lanuza, Bartomeu Pons i Coll, Lluís Fàbregas... Especialment en aquesta barriada, de carrers estrets, s’haurà de restringir el trànsit puntualment. L’obra es realitzarà per fases per reduir al mínim les molèsties.

 

En el cas de Son Armadans es pavimenten més de 9.500 m2 dels carrers de Son Armadans, Almirall Cervera, de Josep Boria, Camilo José Cela i Méndez Núñez.

 

L’actuació forma part d’un projecte més ampli de renovació del paviment a 36.000 metres quadrats de 33 carrers de Palma, a les barriades del Molinar, Marquès de la Fontsanta (avinguda d’Alexandre Rosselló), la Missió, el Fortí, Santa Catalina, Son Armadans, Son Dureta, la Bonanova, Sant Agustí, el Terreno, Portopí i les Meravelles. Aquest projecte comporta una inversió de 436.950 €, suposa la creació de 10 llocs de feina directes a les obres i té un termini d’execució de 4 mesos.

 

Quan finalitza una obra de renovació de xarxa d’aigua potable o de clavegueram, es realitza una pavimentació provisional. Per a una major eficiència en la intervenció, ara es realitzarà una actuació conjunta de pavimentació a diversos punts de tota la ciutat. Aquestes obres suposaran una millora important, ja que es substitueix de forma definitiva un paviment provisional, amb irregularitats i una gran diversitat d’acabats i estats de conservació, per una pavimentació definitiva i homogènia.

Tornar
subir