Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

L’Ajuntament, EMAYA i SMAP col·laboren aquest dissabte dia 4 de juny en la Diada del Medi Ambient de Blanquerna

03 Jun 2022

L’Ajuntament, EMAYA i SMAP col·laboren aquest dissabte dia 4 de juny en la Diada del Medi Ambient de Blanquerna

La Diada, organitzada per l’Associació de Veïns de Santa Pagesa, torna enguany després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia. Des de les 10 a les 20 h al carrer Blanquerna i la plaça París hi haurà paradetes de més de 40 d’associacions i institucions i unes 30 activitats

Després de dos anys sense poder-se celebrar per la pandèmia, aquest dissabte dia 4 de juny torna la Diada del Medi Ambient del carrer Blanquerna que organitza l’Associació de veïnats Santa Pagesa, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, establert per les Nacions Unides. L’Ajuntament de Palma, EMAYA i SMAP col·laboren aquest acte, en tasques organitzatives, de difusió, aparcament per als participants, etc. Així mateix, hi haurà paradetes informatives i activitats de l’Àrea de Medi Ambient i d’EMAYA.

Aquesta és la vuitena edició de la Diada, una activitat ja consolidada al calendari d’esdeveniments de la ciutat, que compta amb molt bona acollida pels veïns i molta participació de tota la ciutat. Les paradetes, activitats i actuacions estaran totes ubicades al carrer Blanquerna, entre els carrers de Pare Bartomeu Pou i la plaça Paris (inclosa) i la plaça Santa Pagesa, entre les 10 del matí i les 8 del vespre. 

Per part de l’Ajuntament de Palma, hi haurà una paradeta de l’Àrea de Medi Ambient i Benestar Animal, on es realitzaran tallers d’educació ambiental sobre els ecosistemes marins i la natura urbana. A la taula informativa d’EMAYA també hi haurà jocs i tallers sobre el reciclatge, a més de distribució d’informació sobre la recollida selectiva.

L’Ajuntament de Palma agraeix a l’AV de Santa Pagesa la seva feina d’organització, que aconsegueix ajuntar al carrer Blanquerna més de 40 entitats ecologistes, veïnals, institucions, artesans, empreses..., així com activitats molt diverses per donar a conèixer multitud de temes relacionats amb el medi ambient i bones pràctiques ambientals, des de tallers de reciclatge, mercat de segona mà, contes, teatre, música, etc.

Així mateix, l’Ajuntament convida la ciutadania a participar i passejar dissabte pel carrer Blanquerna, una bona oportunitat de participar amb tota la família en activitats per aprendre sobre el medi ambient, conèixer propostes i entitats que treballen per la sostenibilitat.

Tornar
subir