Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Un total de 8 estudiants de formació professional realitzen les seves pràctiques curriculars a EMAYA

25 Oct 2021

Un total de 8 estudiants de formació professional realitzen les seves pràctiques curriculars a EMAYA

Es tracta de pràctiques relacionades amb els seus estudis de gestió administrativa, finances o informàtica

El president d’EMAYA, Ramon Perpinyà, ha rebut a 8 estudiants que cursen estudis de cicles formatius a diversos centres de Palma i que al llarg del mes de setembre i d’octubre s’han incorporat a EMAYA per a realitzar pràctiques curriculars relacionades amb la seva formació, que es perllongaran fins a finals d’any.

 

Es tracta, en la major part dels casos, d’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà Gestió Administrativa, de l’IES Les Estacions, i dels col·legis Monti-sion i Sant Antoni Abat. També hi ha alumnes del grau superior Administració i Finances, de Sant Josep Obrer, i del grau mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes, de l’IES Politècnic.

 

L’alumnat està desenvolupant les seves pràctiques curriculars (per tant, obligatòries per a la seva formació) en diverses àrees de l’empresa: Magatzem, Administració del Taller, Recursos Humans, Atenció a la Ciutadania i Departament d’Informàtica.

 

Així mateix, 6 estudiants que aquest estiu realitzaren pràctiques extracurriculars a EMAYA, han renovat els convenis de col·laboració amb les seves universitats per a continuar-les durant alguns mesos més. Es tracta d’alumnat de la UPC i de la UIB, dels graus Enginyeria Electrònica, Bioquímica, Enginyeria Industrial, Dret i Camins, que estan realitzant les pràctiques als departaments Projectes, Energia i Mobilitat, Cicle de l’Aigua i Serveis Jurídics.

 

En aquest acte de benvinguda, el president de l’empresa pública va destacar la importància per a EMAYA de poder acollir estudiants de diverses especialitats, per a “impulsar l’atracció i la retenció de talent i posar-lo al servei de la nostra ciutat. Per això volem donar una oportunitat a joves estudiants per formar-se a la nostra empresa i que el sector públic sigui atractiu per als futurs professionals”.

 

Les persones i centres interessats en les practiques universitàries o de cicles formatius poden contactar amb EMAYA mitjançant el formulari del web: https://www.emaya.es/ca/treballa-amb-nosaltres/practiques.

Tornar
subir