Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Comença a fer feina la primera agranadora elèctrica d’EMAYA

16 Mar 2021

Comença a fer feina la primera agranadora elèctrica d’EMAYA

Aquests vehicles no emeten gasos contaminants ni renous durant els seus desplaçaments | EMAYA ha fet una aposta per la mobilitat elèctrica per a tots els automòbils i ara incorpora també per primera vegada un vehicle de treball

Avui matí ha començat a fer feina al centre de Palma la primera agranadora elèctrica que s’incorpora a la flota de l’empresa pública. Ja fa una anys que EMAYA ha fet una aposta per la mobilitat elèctrica. Tots els vehicles de desplaçaments (turismes i furgonetes) que s’han adquirit nous són elèctrics. En breu s’incorporaran 22 vehicles més per als desplaçaments dels operaris de buidatge de papereres, inspecció mediambiental, etc.

La peculiaritat del nou vehicle que ha començat a treballar avui és que és el primer vehicle elèctric de neteja, una agranadora mecànica. No emet cap tipus de gasos contaminants mentre fa feina i redueix al mínim els renous, ja que no fa cap tipus de renou durant el seu desplaçament, només emet els renous propis del sistema d’agranat.

Pel fet de no emetre gasos contaminants i reduir els renous al mínim, està especialment indicada per treballar a zones de vianants, on per les seves característiques millora la convivència amb les persones.

Aquests primers dies treballarà pels eixos de vianants del carrer de Sant Miquel, Sindicat, passeig de Sagrera, passeig del Born, etc. Des dels serveis de neteja d’EMAYA es valorarà el funcionament i rendiment d’aquest vehicle innovador per tal de decidir la incorporació de nova maquinària de neteja elèctrica més endavant.

Per tal que les emissions contaminants dels vehicles elèctrics en el futur siguin realment inexistents, EMAYA està ampliant la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a Son Pacs, d’aquesta manera la càrrega dels seus vehicles elèctrics s’alimentarà 100% d’energia solar.

Tornar
subir