Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Es desvia el trànsit del camí de Can Alegria per les obres de la renovació integral del sistema de sanejament de la Platja de Palma

15 Oct 2021

Es desvia el trànsit del camí de Can Alegria per les obres de la renovació integral del sistema de sanejament de la Platja de Palma

El desviament provisional de la circulació està previst entre el 18 i el 24 d’octubre

EMAYA està executant diverses obres que formen part del Pla de renovació integral del sistema de sanejament de la Platja de Palma. Es tracta de 4 projectes que suposen la renovació de col·lectors, conduccions d’aigües residuals i estacions d’impulsió. El conjunt suposa una inversió de més de 9 milions d’euros finançats a càrrec del cànon de sanejament.

 

Un dels quatre projectes és el de construcció del nou col·lector de les aigües residuals des de l’estació d’impulsió número 2 (a Can Pastilla) fins a la nova estació que es construeix a la Ribera. Aquestes obres es varen iniciar el passat mes de juny i a partir de la setmana que ve es treballarà al camí de Can Alegria.

 

La intervenció suposarà que a partir del proper dilluns dia 18 d’octubre es talla el trànsit puntualment al camí de Can Alegria, entre la rotonda de la intersecció amb el carrer de Samil i la rotonda de Pere Cabrer. Es podrà circular pels carrers adjacents en cada un dels sentits. El motiu és l’obertura d’una síquia per a la instal·lació de la canonada d’impulsió. Aquesta actuació està previst que finalitzi dia 24 d’octubre.

 

Aquestes obres que s’executen actualment suposen la construcció d’un nou col·lector de 1.625 metres, entre les dues estacions d’impulsió esmentades. Suposa una inversió de 1.019.636 euros, amb un termini d’execució d’un any, durant el qual es crearan 20 llocs de feina directes a l’obra.

Tornar
subir