Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

L’obra de renovació de la xarxa d’aigua potable del Coll d’en Rabassa arriba al carrer de Cardenal Rossell

15 Mar 2021

L’obra de renovació de la xarxa d’aigua potable del Coll d’en Rabassa arriba al carrer de Cardenal Rossell

Amb motiu d’aquesta obra des d’avui fins el proper 12 d’abril es modificarà el trànsit d’aquesta via i les línies 18, 27, 28 i 35 de l’EMT es veuran afectades | L’obra suposa una inversió de quasi 500.000 € per a renovar 2,5 km de la xarxa d’aigua potable i la creació de 6 llocs de feina directes

Des d'avui dilluns, dia 15 de març i fins el proper 12 d’abril EMAYA farà feina al carrer Cardenal Rossell, una de les principals vies de circulació de la zona del Coll d’en Rabassa.

Amb aquesta obra, que s’inicià el passat mes de juny, EMAYA està renovant la xarxa d’aigua potable al Coll d’en Rabassa. L’objectiu és substituir 2,5 km de canonades obsoletes de fibrociment per noves conduccions de polietilè. Es tracta d’una inversió de 474.395,86 (més IVA) que crea 6 llocs de feina directes durant els 9 mesos de termini d’execució de l’obra.

Amb motiu d’aquestes obres des de dilluns i fins el proper 12 d’abril es produiran al carrer Cardenal Rossell algunes modificacions del trànsit. Així, s’ha introduït una nova regulació semafòrica i quedaran tallats els carrers de Bartomeu Castell i el pas de vianants del carrer Cardenal Rossell.


L’EMT habilita una aturada de bus alternativa al camí de Can Pastilla

Amb motiu d’aquestes obres des de demà i durant tres setmanes quedaran anul·lades les aturades de l’EMT 440 i 469 del Coll d’en Rabassa situades al carrer Cardenal Rossell i s’habilitaran dues aturades alternatives al camí de Can Pastilla, 7 i 10 respectivament a les quals s’aturaran les línies 28 (Circular Son Llàtzer) i 35 (Aquàrium –plaça de la Reina) de l’EMT.

En aquest sentit, des de l’EMT s’han penjat cartells informatius en aquesta zona de Palma advertint que aquestes obres poden afectar a les línies 28 i 35 i a les 18 i 27 al seu pas pel Coll d’en Rabassa.

Tornar
subir