Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA compta amb una nova netejadora amb aigua a pressió de gran capacitat i major rendiment per a la neteja dels carrers

11 Set 2021

EMAYA compta amb una nova netejadora amb aigua a pressió de gran capacitat i major rendiment per a la neteja dels carrers

L’empresa pública de neteja ha adquirit aquesta nova unitat per experimentar un nou sistema de neteja per a la ciutat

Aquesta setmana ha començat a fer feina als carrers de Palma una nova aigualejadora, una netejadora mecànica amb aplicació d’aigua a pressió.

EMAYA ha adquirit de moment una unitat per realitzar una prova pilot de cara a aplicar un nou sistema de neteja amb maquinària de major capacitat i rendiment. Aquesta nova màquina ha suposat una inversió de 150.000 €.

Es tracta d’una netejadora autopropulsada, de gran capacitat: té un dipòsit de 6.300 litres d’aigua (que li permet treballar de forma continuada sense omplir el dipòsit durant 3 hores, quan les altres màquines de similars característiques han de reomplir el dipòsit d’aigua cada hora).

Compta amb una bomba que permet aplicar l’aigua a elevada pressió, una característica que millora els resultats de la neteja dels carrers i superfícies de places.

L’amplada de treball és de 3 metres i la velocitat fins als 12 km/h, trets que aporten un elevat rendiment a les tasques de neteja.

La nova aigualejadora ha començat a treballar avui als carrers del centre i es realitzaran proves per tota la ciutat. Està previst fer un seguiment i estudi del seu rendiment i dels avantatges comparatius amb altres màquines per tal d’avaluar la conveniència d’adquirir noves unitats per millorar els sistema de neteja de tota la ciutat.

Tornar
subir