Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

El passat mes de març es va reforçar el servei de desbrossament i es varen duplicar les persones operàries destinades, passant de 10 a 20

11 Jun 2021

El passat mes de març es va reforçar el servei de desbrossament i es varen duplicar les persones operàries destinades, passant de 10 a 20

S'han realitzat 1.400 jornades de feina i desbrossat 145.000 metres de carrers a 25 barris de Palma

El passat mes de març EMAYA va reforçar el servei de desbrossament amb la incorporació de 10 persones operàries específiques per a aquests serveis, que es va duplicar passant de 10 a 20 persones destinades a aquesta tasca.

Així des de finals del mes de març s’han realitzat 1.400 jornades de feina, que han permès retirar les herbes de 145.000 metres lineals de carrers de 25 barris de Palma.

Gràcies a aquest reforç del servei i també a les millores en la gestió i planificació de les actuacions a realitzar, les reclamacions ciutadanes sobre la retirada d’herbes s’han reduït un 42% entre gener i maig de 2021 en relació al mateix període de 2020.

A partir del mes de juliol, per tal de reforçar i ampliar aquesta tasca, s’incorpora una empresa del tercer sector, contractada per EMAYA per als propers dos anys.

El desbrossament es realitza segons la planificació preestablerta donant prioritat a les zones amb més proliferació d’herbes i l’objectiu és desbrossar tots els carrers de Palma com a mínim dues vegades a l’any, tenint en compte que en alguns llocs no resultarà suficient i s’haurà de desbrossar més vegades.

Les zones desbrossades han estat a determinades àrees, establertes segons la planificació, a les barriades de Son Armadans, Son Espanyolet, Son Dureta, el Jonquet, Son Dameto, Sant Agustí, Cala Major, Portopí, la Bonanova, Gènova, Son Flor, Son Serra-la Vileta, Son Roca, Son Ximelis, Son Rapinya, Los Almendros-Son Pacs, Son Rutlan, Mare de Déu de Lluc, Son Cladera, el Viver, Son Fortesa (Nord), Son Ferriol, les Meravelles, l’Arenal i de la Casa Blanca.

Tornar
subir