Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA reforça amb més papereres la zona de Can Pere Antoni i el Palau de Congressos

09 Abr 2021

EMAYA reforça amb més papereres la zona de Can Pere Antoni i el Palau de Congressos

Les papereres que té el Servei de Carreteres en aquesta zona resulten insuficients per a l’elevada afluència, especialment els caps de setmana

EMAYA ha reforçat amb noves papereres (petits contenidors que fan la funció de paperera) la zona dels voltants de la platja de Can Pere Antoni i el Palau de Congressos.

 

En aquesta zona existeixen papereres del Servei de Carreteres del Consell de Mallorca, que resulten insuficients i es veuen desbordades especialment els caps de setmana, quan hi ha major afluència de gent a la platja i al passeig.

 

Per a evitar aquesta situació i contribuir a la neteja d’aquest espai, EMAYA ha col·locat 4 punts de recollida al final de la Costa del Gas, carrer de Manuel Azaña, davant el parc d’Albert Camús i a la cantonada amb l’avinguda de Gabriel Roca.

 

D’aquesta manera es preveu evitar situacions de desbordament de les papereres i de residus als carrers. Així mateix, es recorda que sota cap circumstància es poden deixar fems al terra. A més d’embrutar i complicar la recollida, aquesta zona és especialment sensible perquè els residus poden acabar a la mar, amb el conseqüent impacte ambiental.

 

En qualsevol cas, EMAYA recorda que la millor opció és dur els residus fins als punts de contenidors més propers (n’existeixen diversos al Portitxol, Joan Maragall, Manuel Azaña...), on els diversos materials es poden tirar en els contenidors corresponents de paper, envasos o vidre, perquè així es puguin reciclar.

Tornar
subir