Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Aquest mes de novembre EMAYA ha eliminat les herbes de 55.500 m de carrers i voreres d’uns 18 barris de Palma i de totes les zones d’oci caní

07 Des 2021

Aquest mes de novembre EMAYA ha eliminat les herbes de 55.500 m de carrers i voreres d’uns 18 barris de Palma i de totes les zones d’oci caní

Un total de 14 persones han treballat aquest mes als serveis de desbrossament

Al llarg del mes de novembre un total de 14 persones han treballat als serveis d’eliminació d’herbes d’EMAYA, desbrossant 55.500 m lineals de voreres, carrers, parc i places de 18 barris de Palma i de les 15 zones d’oci caní.

EMAYA ha comptat aquest mes amb 7 persones als equips de desbrossament, que realitzen tasques d’eliminació d’herbes als llocs més necessitats. Aquest mes de novembre han estat treballant als polígons de Son Castelló i Can Valero, sa Teulera, Son Fuster, Son Pacs, Son Serra Perera, el Secar de la Real, Establiments, el Camp Redó, Son Roca, Son Cladera i el carrer d’Aragó fins al Pont d’Inca.

En total aquest servei ha cobert 36.500 metres de carrers, parcs i places.

Així mateix, des del passat mes de juliol EMAYA compta amb el suport d’una empresa del tercer sector que ha creat 7 llocs de feina per a l’eliminació d’herbes. Ha estat treballant a Gènova, la Bonanova, Son Sardina i Son Xigala.

Així mateix, aquest mes de novembre aquesta empresa ha desbrossat les 15 zones d’oci caní de Palma: ZOC Joan Coll, ZOC Pedro Poveda, ZOC Mas Crespo, ZOC Son Puig, ZOC CEIP del Molinar, ZOC Ocimax, ZOC la Femu, ZOC Son Parera, ZOC Miquel Fleta,  ZOC de sa Riera, ZOC de sa Torre d’en Pau, ZOC carrer Salou, ZOC de sa Fertilitzadora, ZOC  del Conservatori, ZOC Clot d’en Bernadet (es Carnatge).

Totes aquestes zones suposen l’eliminació d’herbes a 19.000 m lineals de carrers, places i parcs per part de l’empresa del tercer sector. En total, conjuntament amb la tasca realitzada pel personal d’EMAYA, el mes de novembre s’han eliminat les herbes de 55.500 lineals de 18 barris de Palma i 15 zones d’oci caní.

Tornar
subir