Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Aquest mes de setembre, EMAYA ha eliminat les herbes a 200 km de carrers i voreres de 30 barris de Palma

05 Oct 2021

Aquest mes de setembre, EMAYA ha eliminat les herbes a 200 km de carrers i voreres de 30 barris de Palma

S’han intensificat els serveis de desbrossament, que compten amb un total de 25 operaris

Al llarg del mes de setembre EMAYA ha intensificat la feina d’eliminació d’herbes als carrers i altres espais públics de Palma. Durant aquest mes, un total de 25 operaris han treballat en el desbrossament a 30 barris de Palma, llevant herbes a 200 km de carrers, voreres, parcs i places.

EMAYA compta amb un servei especial de desbrossament format per 3 brigades de tres operaris cada una, que realitzen tasques d’eliminació d’herbes als llocs més necessitats. Per altra banda, hi ha 4 equips més per a desbrossar vinculats als sectors de neteja de la ciutat.

Així mateix, des del passat mes de juliol EMAYA compta amb el suport d’una empresa del tercer sector, que ha creat 7 llocs de feina per a l’eliminació d’herbes. Aquesta empresa ha estat treballant durant el mes de setembre a Son Espanyol, la Indioteria, Son Roqueta, el camí de Jesús, Son Ximelis, Son Fortesa Nord, la Vileta i els aparcaments dels carrers de Cardenal Despuig i de Prevere Rafel Barrera.

Pel que fa al servei especial de desbrossament d’EMAYA, aquest passat setembre ha treballat en el desbrossament del polígon de Can Valero, aparcament de Son Peretó, ses Voltes i Dalt Murada, Son Rapinya, Son Serra-la Vileta, el Terreno, els Hostalets, Son Fortesa, la Soledat, Son Gual, el Molinar, l’Arenal, el Camp Redó, els polígons de Son Morro i Son Malferit.

Per altra banda, la feina d’eliminació d’herbes dels operaris dels sectors de neteja s’ha centrat a Son Flor, Son Peretó, Son Espanyolet, Son Dameto, Son Cotoner, Santa Catalina, el Vivero, Verge de Lluc, Sant Jordi, la Casa Blanca, l’Aranjassa i Can Pastilla.

Tornar
subir