Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA finalitza la implantació de 270 contenidors per a la matèria orgànica a 31 barris de Palma

01 Jul 2021

EMAYA finalitza la implantació de 270 contenidors per a la matèria orgànica a 31 barris de Palma

Per a fomentar la separació orgànica, s’han distribuït 80.000 postals amb un missatge del batle a totes les cases d’aquests barris i s’ha editat un vídeo informatiu

Aquesta setmana EMAYA ha finalitzat la implantació de 270 contenidors marrons per a la recollida de matèria orgànica a 31 barris de Palma, realitzada entre els mesos d’abril i juny.

Les noves fases de la implantació de 2021 es varen iniciar el mes d’abril al barri de Bons Aires. Des d’aleshores i fins dia 28 de juny s’han instal·lat un total de 270 contenidors a:

Bons Aires

El Camp Redó

Cal Capiscol

El Jonquet

Son Peretó

Son Anglada

Son Roca

Son Serra-la Vileta

Son Xigala

Son Ximelis

Son Vida

Sant Agustí

Cala Major

Portopí

La Bonanova

El Terreno

Son Oliva

Amanecer

l’Olivera

Plaça de Toros

Arxiduc

El Secar de la Real

Indioteria Urbà

Establiments

Son Cladera

Son Rutlan

Verge de Lluc

El Rafal Vell

El Rafal Nou

El Viver

Son Fortesa (Nord)

Aquests contenidors se sumen als 126 ja instal·lats entre 2018 i 2020 a 12 barris de la ciutat.  La implantació tendrà continuïtat els mesos d’octubre i novembre, quan s’implantaran 200 contenidors més a 20 barris dels districtes de Llevant i de Platja de Palma i Pla de Sant Jordi.

D’aquesta manera la recollida de matèria orgànica, a finals de 2021 ja estarà a l’abast de més de 400.000 persones de Palma. Recordem que aquesta fracció dels residus ja es recull també al centre històric mitjançant les plataformes de recollida selectiva mòbil, i al barri de Son Sardina.

80.000 postals del batle i nou vídeo

Aquesta tasca d’implantació dels contenidors va acompanyada d’una intensa campanya d’informació de proximitat al carrer, a càrrec de l’equip d’educació ambiental d’EMAYA que distribueix material informatiu, així com poals i bosses per a facilitar la separació de la matèria orgànica.

La campanya informativa es reforça ara amb la distribució de 80.000 postals casa per casa a tots les barris on està implantat el contenidor marró, una postal amb un missatge del batle i informació sobre com separar la matèria orgànica.

La postat inclou un codi Qr que enllaça amb el web d’EMAYA, on s’ha publicat un nou vídeo que en poc més d’un minut explica com utilitzar el contenidor marró, que hi hem de dipositar i què no es pot llençar-hi i s’ha de tirar al contenidor gris, del rebuig.

https://www.emaya.es/ca/residus-i-neteja-urbana/residus/recollida-de-matèria-orgànica/

https://www.youtube.com/watch?v=amBtRIL5xMs

Es tracta d’un vídeo senzill perquè tothom entengui que separar la matèria orgànica és fàcil. Es difondrà també mitjançant les xarxes socials.

 

Tornar
subir