Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Dilluns 4 de maig comença la pavimentació definitiva del barri de la plaça de Toros, on s’ha renovat la xarxa d’aigua potable i clavegueram

30 Abr 2020

Dilluns 4 de maig comença la pavimentació definitiva del barri de la plaça de Toros, on s’ha renovat la xarxa d’aigua potable i clavegueram

En aquest barri s’han renovat 2.475 m de la xarxa

El proper dilluns dia 4 de maig comencen les obres de pavimentació definitiva dels carrers del barri de la plaça de Toros on EMAYA ha renovat uns 1.865 metres de xarxa d’aigua potable i 610 metres de clavegueram.

 

Aquestes obres suposaran talls complets o parcials de la circulació per els carrers afectats, a més de la corresponent prohibició temporal de l’aparcament.

 

Les obres començaran dia 4 a l’avinguda de Gaspar Bennàzar, entre els números 14 i 34 i al carrer de Jaume Ferran, entre els números 48 i 66. La durada prevista d’aquest tram és de dos dies, que es poden allargar per les dificultats derivades de la situació actual (alguns propietaris no es localitzen o no veuen la informació per retirar els seus vehicles aparcats a les zones on s’ha de treballar).

 

Dia 5 es començaria a treballar als carrers de Josep Balaguer, entre els números 21 i 66, i de Miquel Àngel Riera, entre el 2 i el 20. Posteriorment, dia 6, s’iniciaria la pavimentació del carrer d’Henri Dunant, entre els números 29 i 80.

 

Els darrers treballs es realitzaran, a partir de dia 8, als carrers d’Hiroshima, entre el 12 i el 42, i de Jeroni de Berard, entre els números 1 i 41.

 

Si es compleixen els terminis prevists inicialment, l’obra finalitzarà el 12 de maig.

 

EMAYA avisarà als veïns afectats i senyalitzarà les prohibicions d’aparcament corresponents almenys 48 hores abans. Així mateix demana disculpes per les molèsties que pugui generar aquesta obra, que per altra banda suposa una millora important per a la xarxa d’abastiment d’aigua potable i de sanejament d’aigües residuals.

 

El conjunt de tota l’obra té un pressupost de 500.000 €.

Tornar
subir