Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA reactiva la neteja amb desinfectant als carrers de Palma

26 Ago 2020

EMAYA reactiva la neteja amb desinfectant als carrers de Palma

Aquesta decisió s'ha pres seguint indicacions sanitàries i una vegada organitzats els serveis d'EMAYA

A partir del pròxim dijous 27 d'agost, EMAYA tornarà a realitzar la neteja amb desinfectant dels carrers i espais públics de Palma. Aquesta decisió s'ha pres seguint indicacions sanitàries, amb les dades de l'evolució de la pandèmia i una vegada organitzats els serveis d'EMAYA per fer possible aquesta i altres accions d'intensificació de la neteja.
La neteja amb desinfectant es va realitzar durant l'estat d'alarma als carrers i espais públics de Palma, amb especial incidència als accessos de centres sanitaris, residències, farmàcies, supermercats, etc. Una vegada finalitzat l'estat d'alarma es va deixar d'aplicar desinfectant (lleixiu) a la neteja.
Ara es reprendrà aquesta mesura, aplicant desinfectant durant les neteges nocturnes i intensificant l'aplicació d'aigua a pressió a la neteja que es fa al llarg del dia.

Per a la neteja amb desinfectant s'utilitza aigua mesclada amb dilució d'hipoclorit de sodi (lleixiu), aplicada a pressió amb vehicles cisterna i baldejadores. Aquest tipus de neteja es farà en hores nocturnes, per indicacions sanitàries, per tal d'evitar l'exposició de la ciutadania a aquest producte que pot resultar tòxic.

Així mateix, EMAYA començarà a aplicar tot un seguit de mesures d'intensificació de la neteja, en la mateixa línia de les actuacions realitzades durant l'estat d'alarma: més ús dels equips d'aigua a pressió, neteges específiques a zones de major afluència de gent, voltant de centres sanitaris i residències, comerços, etc.

Tornar
subir