Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA agraeix la seva feina a les persones que han col·laborat voluntàriament en les neteges i ha proporcionat una càrrega de combustible als vehicles participants

26 Jun 2020

EMAYA agraeix la seva feina a les persones que han col·laborat voluntàriament en les neteges i ha proporcionat una càrrega de combustible als vehicles participants

Des de dia 3 d’abril 50 persones del Pla de Sant Jordi han col·laborat amb 18 vehicles en la neteja amb desinfectant de l’Aranjassa, Son Ferriol, Sant Jordi, el Pil·larí i la Casa Blanca

La setmana passada va finalitzar la col·laboració dels agricultors i altres persones voluntàries del Pla de Sant Jordi i Son Ferriol en la neteja amb desinfectant d’aquestes zones de Palma.

 

La col·laboració s’inicià el passat dia 3 d’abril, per iniciativa dels pagesos i altres veïns. Des de llavors els dimarts i els divendres han realitzat neteges amb els seus tractors, aplicant aigua i lleixiu, a Sant Jordi, l’Aranjassa, el Pil·larí i la Casa Blanca. A partir de dia 14 d’abril s’hi afegiren voluntaris de Son Ferriol per netejar també aquesta zona.

 

En total han participat 18 tractors i unes 50 persones voluntàries i s’han realitzat 26 sortides de neteja als esmentats nuclis de població de Palma.

 

EMAYA ha col·laborat en l’organització de les neteges i ha aportat el producte desinfectant, hipoclorit, així com elements de protecció (EPI) per als participants: guants, ulleres protectores, mascaretes, roba específica.

 

Així mateix, una vegada finalitzada l’actuació, i com a agraïment, s’ha proporcionat una càrrega de combustible als vehicles participants.

 

(S’ajunten fotos del moment de la càrrega de combustible).

Tornar
subir