Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA celebra el seu primer Consell d’Administració telemàtic

23 Abr 2020

EMAYA celebra el seu primer Consell d’Administració telemàtic

El president, Ramon Perpinyà, ha valorat els canvis que ha hagut de fer l’empresa per adaptar-se a la nova situació provocada pel Covid-19 i ha agraït al personal el seu esforç

Avui matí EMAYA ha celebrat el Consell d’Administració del mes d’abril que, en aquesta ocasió, s’ha realitzat per primera vegada de forma telemàtica. A l’informe del president, Ramon Perpinyà ha recordat els canvis que ha hagut de realitzar l’empresa per adaptar-se a la nova situació generada per la crisi sanitària del Covid-19, tant de caràcter intern com extern. Pel que fa a les mesures organitzatives, una part del personal està realitzat teletreball des de casa seva i per als que treballen al carrer o a les instal·lacions d’EMAYA, s’han pres les mesures obligades d’ús d’EPI, distància interpersonal i altres mesures de protecció i prevenció.

 

Pel que fa als canvis en el serveis, s’ha recordat que es varen suspendre el serveis de recollida de trastos, així com la recollida d’oli i de roba. La resta de la recollida selectiva de residus es realitza amb tota normalitat. També es varen tancar els dos punts verds de Palma. Així mateix, l’atenció a la ciutadania es realitza per telèfon i online amb normalitat i es va acordar facilitar l’ajornament i fraccionament de les factures dels propers 4 mesos a les persones i empreses que ho sol·licitin.

 

Una de les actuacions més destacades d’aquestes 6 setmanes d’estat d’alarma ha estat la neteja amb desinfectant dels carrers i espais públics de Palma, que ara mateix ja ha arribat gairebé a tota la ciutat. Es netegen amb més freqüència les entrades de farmàcies, supermercats, àrees de contenidors, residències de gent gran i centres sanitaris.

 

Per altra banda s’ha informat del bon estat de les reserves d’aigua després de les darreres pluges. Els embassaments superen el 95% de la seva capacitat i Palma actualment rep subministrament exclusivament de recursos renovables, els embassaments i les fonts. Així mateix, degut a l’estat d’alarma i especialment a l’aturada de l’activitat turística i de restauració, el consum d’aigua ha baixat una mitjana del 15 % en relació al mateix període de 2019.

 

Els acords presos en la sessió d’avui tenen relació amb l’aprovació de subministraments i altres tràmits, entre els que destaquen els subministrament d’EPI i altres productes relacionats amb la situació sanitària com l’hipoclorit o mascaretes quirúrgiques.

 

Nou col·lector

Igualment s’ha iniciat la tramitació del projecte d’execució́ del nou col·lector d’impulsió́ d’aigües residuals i pluvials, del Clot d’en Bernadet fins a estació d’impulsió de la Ribera, uns dels projectes del Pla de Sanejament de Palma finançats pel cànon de sanejament. Aquest col·lector recorrerà el litoral des de Cala Estància, Can Pastilla i la zona de ses Fontanelles de la Platja de Palma.

Tornar
subir