Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

La recollida selectiva mòbil del centre històric reprèn el seu horari habitual

15 Mai 2020

La recollida selectiva mòbil del centre històric reprèn el seu horari habitual

També funciona amb normalitat la recollida selectiva porta a porta dels establiments comercials i restauració d’aquesta zona

A partir de demà dissabte 16 de maig la recollida selectiva mòbil del centre històric recupera l’horari habitual de presència de les plataformes de recollida selectiva de 19 a 23 h, i el servei porta a porta per a establiments comercials i de restauració funciona també amb normalitat.

 

A l’inici de la declaració de l’estat d’alarma, EMAYA va deixar instal·lades de forma fixa les plataformes de recollida selectiva als carrers i places del centre històric per tal de no limitar l’horari de dipositar els residus i evitar sortides de casa només per tirar el fems en una situació de confinament estricte. Això sí, es va mantenir el calendari setmanal de recollida selectiva.

 

Vista l’evolució de la situació sanitària i l’entrada en la fase I, a partir de demà dissabte 16 de maig, EMAYA recuperarà l’horari habitual, instal·lant les plataformes cada horabaixa i retirant-les durant el vespre i matinada per tal de donar servei de 19 a 23 h.

 

Així mateix es recorda als establiments comercials i de restauració que han reobert aquests dies, que la recollida porta a porta segueix funcionant amb el seu calendari i horari habitual. Aquest servei no es va suspendre totalment, però va reduir de forma notable la seva activitat per la dràstica reducció de l’activitat comercial.

 

Així mateix, des d’EMAYA es recorda que des d’aquest dilluns, amb l’entrada en la fase I, es va recuperar l’atenció presencial al públic a les oficines de Joan Maragall, sempre amb cita prèvia i cabuda màxima limitada. També es va reprendre el servei de recollida de roba als contenidors de Càritas Mallorca i la Fundació Deixalles i es varen reobrir les fonts públiques dels carrers i parcs.

 

Es recorda que els parcs verds continuen tancats i el servei de recollida de trastos suspès. Per aquest motiu es demana col·laboració a la ciutadania per no deixar residus voluminosos als carrers.

Tornar
subir