Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Els pagesos del Pla de Sant Jordi netejaren ahir vespre Son Ferriol

15 Abr 2020

Els pagesos del Pla de Sant Jordi netejaren ahir vespre Son Ferriol

Aquest nucli de població s’incorpora a partir d’ara a les neteges periòdiques que fan pagesos i voluntaris també a Sant Jordi, la Casa Blanca, s'Aranjassa i el Pil·larí

Els pagesos del Pla de Sant Jordi, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Son Ferriol, realitzaren ahir la neteja desinfectant als carrers de Son Ferriol. Ahir capvespre, 2 tractors i 4 voluntaris netejaren les principals vies de Son Ferriol, aplicant amb els seus vehicles aigua i hipoclorit aportat per EMAYA. A partir d’ara, aquesta població s’incorporarà a les neteges que realitzen els pagesos cada dimarts i divendres a Sant Jordi, la Casa Blanca, s'Aranjassa i el Pil·larí, des del passat dia 27 de març.

 

Els pagesos del Pla de Sant Jordi es varen oferir per realitzar aquesta tasca i s'han coordinat amb l'equip de Qualitat Urbana d'EMAYA per tal de poder-la dur a terme. EMAYA proporciona l'aigua i també el lleixiu. Els agricultors aportaran els seus vehicles, la seva feina voluntària i la d’altres voluntaris. Des de l'Ajuntament i des d'EMAYA s'agraeix la col·laboració del sector agrícola en aquesta tasca ara fonamental per fer front a l'expansió del coronavirus.

Tornar
subir