Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Mater Misericordiae repararà els contenidors de residus sòlids urbans d’EMAYA

12 Jun 2020

Mater Misericordiae repararà els contenidors de residus sòlids urbans d’EMAYA

EMAYA ha signat un contracte amb Mater Misericordiae per a que aquesta entitat s’encarregui de donar una nova vida als contenidors romputs

L’organització Mater repararà els contenidors de residus sòlids urbans d’EMAYA des del seu Servei de Reparació de Plàstics del centre especial de treball Mater Treball i Natura. L’entitat ha estat la guanyadora del concurs que convocà EMAYA, reservat a empreses d’inserció laboral o a centres especials de treball.

Aquest nou acord, amb l’augment del volum de reparacions que suposa, implica una ampliació del servei i l’ampliació de la plantilla del servei de Reparació de Plàstics de Mater amb llocs de feina estable, una molt bona notícia per a la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat, col·lectiu amb el què treballa l’entitat social.

El contracte s’ha signat telemàticament i a l’acte han assistit Ramon Perpinyà, president d’EMAYA, Bàrbara Mestre, vicepresidenta de Mater i Mónica Nebreda, directora de Relacions Externes de l’entitat social. Durant l’acte de signatura tots els assistents han coincidit en assegurar que totes les parts hi guanyen amb aquest acord de caire sostenible -permet augmentar la vida útil dels contenidors i reduir l’ús dels plàstics, social -amb la creació d’oportunitats laborals per a col·lectius vulnerables-, i econòmic -amb l’estalvi que suposa pels contribuents-.

Els treballadors del servei de Reparació de Plàstics de Mater, per la seva part, es mostren molt satisfets i motivats amb aquesta oportunitat laboral.

Tornar
subir