Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA renova més de 2,5 km de xarxa d’aigua potable del Coll d’en Rabassa

08 Jul 2020

EMAYA renova més de 2,5 km de xarxa d’aigua potable del Coll d’en Rabassa

L’obra suposa una inversió de quasi 500.000 €, genera 6 llocs de feina directes i una cinquantena d’indirectes

EMAYA està executant l’obra de renovació de la xarxa d’aigua potable al Coll d’en Rabassa. Aquesta actuació es va iniciar el passat 25 de juny i es perllongarà durant 9 mesos. El pressupost total de l’obra suposa una inversió de  474.395,86 (més IVA).

 

L’execució de l’obra suposa la creació de 6 lloc de feina directes: 1 oficial, 2 peons, 1 operador de retroexcavadora, 1 encarregat i 1 cap d’obra. A més, els llocs de feina indirectes es calculen en uns 50, per les feines que implica l’administració, prevenció, qualitat, neteja, manteniment, producció i distribució de materials, combustibles, roba, etc.

 

Les obres consisteixen en la renovació de més de 2.5 km de xarxa d’abastiment d’aigua potable a 15 carrers del Coll d’en Rabassa, substituint les canonades de fibrociment obsoletes per conduccions de polietilè. En total en aquesta obra es renoven 2.538 m de conduccions: 2.432 m de la xarxa d’aigua potable de canonada de 125 mm i 106 m de 315 mm de diàmetre.

 

Actualment s’està treballant al carrer de Josep Marquès i Talet. La intervenció es realitza per trams, per tal de minimitzar les molèsties a la ciutadania. A cada tram s’ocupa l’espai mínim necessari per a un rendiment òptim de l’obra i reduir el temps de l’actuació. L’aparcament, el trànsit i l’accés a guals es veu afectat només als punts d’intervenció de cada moment i el pas de vianants esta sempre garantit. S’habiliten rutes segures de circulació i es prenen totes les mesures necessàries perquè les molèsties siguin mínimes i només pel temps imprescindible.

 

A més d’aquest carrer, durant les pròximes setmanes s’anirà treballant als diversos trams dels carrers de Bartomeu Castell, de Josep Marquès i Talet, de l’Illa de Samos, de l’Illa d’Elba, de l’Illa del Pantaleu, del Metge Antoni Roca, de l’Illa de Montecristo, de Bailén, Arapiles, Blau, de Pere Quintana, del Cardenal Rossell, de Navas deTolosa, passeig de Cala Gamba i la plaça de l’Església.

Tornar
subir